ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    2013 ευχές για τον καινούριο χρόνο

    Γλυκά μας Ανθομελάκια, 1η Ιανουαρίου 2013 σήμερα και θέλουμε να σας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας να έχετε μια Καλή Χρονιά!Όσον αφορά σε εμάς, νιώθουμε πραγματικά μεγάλη ευγνωμοσύνη γιατί μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ζωή μας έχει προσφέρει και υγεία και ευτυχία αλλά και οικογενειακή θαλπωρή. Φέτος τις γιορτές ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι της Κατερίνας και του Γιώργου και ευτυχώς το σπίτι τους ήταν ζεστό και το τραπέζι τους γεμάτο. Δοξάζουμε τον Θεό γι’ αυτό και έχουμε μόνο μία ευχή για φέτος! Να μάθουμε όλοι την χαρά της προσφοράς!!!

    Βλέπουμε καθημερινά υπέροχους ανθρώπους που μέσα από την απλή ζωή τους έχουν ως στόχο να βοηθάνε τους συνανθρώπους τους άλλοτε με λίγο περισσότερο θόρυβο και άλλοτε αθόρυβα. Δεν έχει σημασία! Σημασία έχει να μάθουμε να απλώνουμε το χέρι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από το φύλο ή το χρώμα τους.

    Μέσα στο 2013 δωρίστε, χαρίστε ή ακόμα και δανείστε πράγματα που δεν έχετε ανάγκη και σταματήστε να γεμίζετε ασφυκτικά τις ντουλάπες και τις βιβλιοθήκες σας. Η κατάσταση που επικρατεί και απ’ότι φαίνεται θα συνεχίσει να επικρατεί απαιτεί ο ένας να μάθει να απλώνει το χέρι στον άλλο. 

    Όχι άλλα περιττά παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά μας. 
    Όχι άλλα γκάτζετ στα μικρά παιδιά!!! 

    Διδάξτε τους τη χαρά της προσφοράς και βοηθήστε τους να καταλάβουν την ανάγκη των συνανθρώπων μας. Φέτος, το 2013, ας αγκαλιάσουμε με τις πράξεις μας όσους το έχουν ανάγκη!!!

    Και για να σας γλυκάνουμε, η Κατερίνα σας κερνάει ένα κομμάτι βασιλόπιτα!!

    2013 ευχές για τον καινούριο χρόνο 1
    2013 ευχές για τον καινούριο χρόνο 3

    Αλήθεια στο σπίτι σας ποιος κέρδισε το φλουρί;  

    Οι οικογένειές μας σας εύχονται μια καλή χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και όμορφες στιγμές!

    Κατερίνα και Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    31 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Χρόνια πολλά ανθομελάκια!!!Τι όμορφες ευχές!!!
      Μακάρι το 2013 να είναι έτος προσφοράς κι ανιδιοτέλειας!!!Να στε καλά κι εσείς κι οι οικογένειές σας!!!
      Το φλουράκι σε εμένα το κέρδισαν…τα γατιά μου όπως και πέρσι!!!!
      Φιλάκια πολλά!!

    2. Κοριτσάκια μου καλά και αγαπημένα,σας εύχομαι υγεία και κάθε χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σας!!
      Έχετε δίκιο σε ότι αναφέρετε,με βρίσκεται σύμφωνη σε όλα!!Καλή χρονιά!!

    3. Καλή χρονιά με πολύ χαρούμενες στιγμές για εσάς και τους αγαπημένους σας!!!
      Η βασιλόπιτα φαίνεται γευστικότατη!!!
      Η χαρά της προσφοράς είναι μοναδική! Ανέκαθεν δώριζα εκείνα που μου ήταν περιττά ή δεν τα χρειαζόμουν! Αλλά και έπαιρνα απο τις φίλες μου εκείνα που δεν χρειάζονταν εκείνες!!
      Φέτος ακόμη πιο πολύ!
      Νομίζω όλοι θα αγαπήσουμε και θα ενισχύσουμε τέτοιες πρωτοβουλίες!
      Καλό βράδυ:)

    4. Έχουμε ήδη κόψει 4 βασιλόπιτες ως τώρα! Μια μετά την αλλαγή που την κέρδισε μια καλεσμένη της πεθεράς μου αλλά η κόρη μου στεναχωρέθηκε, κι ενώ είμαι αντίθετη μ αυτό, ένας άλλος καλεσμένος της έβαλε κρυφά κέρμα στο κομμάτι της. Τι το ήθελε… άρχισε να κλαίει ο μικρός! Άντε να κόψουμε κι άλλη βασιλόπιτα!
      Στο σπίτι μας την πρωινή κοπή το κέρδισαν το σπίτι και η δουλειά ενώ στην μεσημεριανή που κόψαμε την παραδοσιακή τυρόπιτα το κέρδισε πάλι το σπίτι! Έχουμε και μια ακόμα για αύριο να κόψουμε…για να δούμε!!! Χιχι!
      Kathy by anthomeli

    5. Χρόνια πολλά κορίτσι μου! Συμφωνώ μαζί σας σε όλα! Μοίρασμα και προσφορά λοιπόν…είναι μονόδρομος! Ευχές για καλή τύχη και πολλή υγεία!Μπράβο στο Κατερινιώ για την βασιλόπιτα!

    6. Καλή χρονιά κορίτσια! Είδατε που με την κρίση μάθαμε να εκτιμάμε πράγματα και αξίες που νομίζαμε ότι ήταν δεδομένα!!! Τίποτα τελικά δεν είναι…
      Πάντα να είστε υγιείς, ενωμένοι και να συγκεντρώνεστε σε ζεστά σπίτια με ωραίο φαγητό!
      Το δικό μας φλουρί έπεσε στο μαγαζί και εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε καλά οι δουλειές μας και όλου του κόσμου!!!!

    7. Το φλουρί στα πεθερίκα μου το κέρδισε ο γιος μου. Στο σπίτι μας το κέρδισε η δουλειά μου (καλέ λέτε;) και στων γονιών μου ο μπαμπάκας μου!Μακάρι να μάθουμε στα παιδιά μας το μέτρο γιατί θα το χρειαστούν στη ζωή τους!
      Καλη Χρονιά!

    8. εγώ εγώ το κέρδισα αλλά αφού κόψαμε 2η φορα την πίτα ….
      πολύ σημαντική η προτροπή σας!!!!!!!!Προσφορά!!!!!!!Μπράβο κορίτσια ,ό,τι επιθυμείτε για το 2013!!!!

    9. Αγαπημένες μου Kathy & Callie, σας εύχομαι μία υπέροχη χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και πολλή αγάπη! Η οικογενειακή θαλπωρή να υπάρχει πάντα και το τραπέζι σας να είναι πάντα γεμάτο!

      Η χαρά της προσφοράς είναι από τις πιο ουσιαστικές χαρές που μπορεί να νιώσει κάποιος. Το να προσφέρεις σε κάποιον που το έχει ανάγκη είναι κάτι που σε κάνει πρώτα εσένα τον ίδιο να αισθάνεσαι καλά.

      Φέτος το φλουρί σε εμάς το κέρδισε η θεία 'Νένα', η οποία εδώ και 2 μέρες έχει γίνει θεία 'Ένα' (= Έλενα).

      Φιλάκια xxx

    10. Καλη χρονια Ανθομελενιες αδελφουλες!!! Οπως ακριβως τα γραφετε!!!! Οχι αλλα περιττα παιχνιδια κ τουχα στα παιδια! Τοσα λεφτα πεταμενα και μετα τα βαριουνται!!
      Υπεροχες οι ευχες σας, ζεστες, αγαπησιαρικες γεματες ελπιδα!!
      Και σε μας εγινε αυτο που λες Callie, ηταν σικε το φλουρι για να κερδισει ο γιος μου ο mr καθολου υπομονη! Ειμαι κ εγω εναντιον. Στην πεθερα μου ομως που κοψαμε χτες το κερδισα εγω!!!!

    11. Τι όμορφα τα λογάκια σας! Να είστε καλά, κοριτσάκια! Και του χρόνου!
      Στο σπίτι δεν κόψαμε πίτα ακόμα, αλλά ήδη έχω ένα φλουρί εγώ κι ένα ο καλός μου! Τι άλλο θέλουμε!??

    12. Ανθομελακια μας ευχόμαστε υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα
      συναίσθηση κι ευγνωμοσύνη,
      η χρονιά που ξετυλίγεται μπροστά μας να φέρει τον καθένα μας πιο κοντά στις δυνατότητες του και στο συνάνθρωπο φιλια πολλα πολλα

    13. Καλή χρονιά με αγάπη και υγεία και καλύτερες στιγμές στις χώρες μας
      Καλή και ευτυχισμένη χρονιά να έχουμε και η blogoγειτονιά μας να μας χαρίσει κι αυτό τον χρόνο όμορφες στιγμές και όμορφες αναρτήσεις.

    14. χρόνια πολλά και καλή χρονιά θα έχουμε αν την "μετρήσουμε" σωστά!!
      το μαγικό φλουρί το κέρδισε η μικρή μας Αλίκη μαζί με τον μικρό που κουβαλάω στην κοιλιά μου για 8 μήνες τώρα..τι χαρά δεν το είχα σκεφτεί καθόλου και ήταν τόσο ελπιδοφόρο!τα παιδάκια μας κουβαλάνε το αστέρι της καλοτυχίας και της ελπίδας!!!

    15. Το..ανθομελάκι..ήρθε να ευχηθεί Καλή Χρονιά και να είστε το ίδιο δημιουργικές και φέτος.Εγώ παρακολουθώ καθημερινά το μπλοκ σας μέσω των μέιλ που λαμβάνω και είναι ένας ρόπος υπέροχος τελικά να επισκέπτομαι τις περισσότερες.Φιλάκια κούκλες μου!

    16. Καλή χρονιά και πάλι κοριτσάκια με υγεία!! πολύ μου άρεσε η βασιλόπιτα αστεράκι!! εμάς το φλουρί ήταν στο σπίτι και μάλιστα κολλημένο στο ταψί!!! 🙂 φιλάκια!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης