ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χειροποίητα στολίδια με αλατοζύμη

    Σε προηγούμενη ανάρτηση σας ανέφερα ότι έφτιαξα στολίδια με αλατοζύμη. Την συνταγή την βρήκα  από εδώ και νομίζω ότι για φέτος, ενώ έκανα άλλες 2 προσπάθειες για να φτιάξω στολίδια με διαφορετική συνταγή (όχι αλατοζύμης), αυτό το αποτέλεσμα μου πέτυχε περισσότερο. Τα περισσότερα τα έφτιαξα άσπρα και σε μερικά από αυτά έβαλα στην ζύμη τέμπερα και έγιναν ροζ. Μάλιστα δεν τα ανακάτεψα καλά με το χρώμα κι έτσι βγήκανε δίχρωμα. Πάμε να δούμε τα χειροποίητα στολίδια μας;

    Χειροποίητα στολίδια με αλατοζύμη 1
    Χειροποίητα στολίδια με αλατοζύμη 7

    Κάποια από αυτά τα χρωμάτισα και πρόσθεσα χρυσόσκονη.

    Χειροποίητα στολίδια με αλατοζύμη 3
    Χειροποίητα στολίδια με αλατοζύμη 8

    Κάποια άλλα δεν τα χρωμάτισα καθόλου και πρόσθεσα μόνο χρυσόσκονη. Πήρα και χρυσό κορδόνι για να τα κρεμάσω!

    Χειροποίητα στολίδια με αλατοζύμη 5
    Χειροποίητα στολίδια με αλατοζύμη 9

    Η προσπάθειά μου αυτή, με βοηθό βέβαια την κόρη μου, ήταν η πιο δημιουργική όλων των Χριστουγέννων ως τώρα! Πολλά από αυτά έγιναν δώρα! Η κόρη μου θέλησε να κάνει κάποια από αυτά δώρα στις δασκάλες της στο σχολείο, στο μπαλέτο, στην ζωγραφική αλλά και σε κάποιες αγαπημένες  της συμμαθήτριες. Βάλαμε το καθένα σε σακουλάκι διάφανο (σαν αυτό που βάζουμε τα μπισκότα) και τα δέσαμε με κορδέλα! Αυτό την έκανε πολύ πολύ χαρούμενη! 

    Εγώ προτίμησα να φτιάξω λίγα για τους μαθητές μου στο ωδείο! Τα διακόσμησα με την βοήθειά τους στο τέλος του τελευταίου μαθήματος πριν τις γιορτές! Κάποια άλλα τα έφτιαξα με σκοπό να τα προσφέρω σε ένα bazzar μιας εκκλησίας που θα μάζευε χρήματα για κάποιες φτωχές οικογένειες της περιοχής. Έτσι έμεινα κι εγώ πολύ πολύ ικανοποιημένη.

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ειναι πανεμορφα κοριτσια και ειμαι σιγουρη οτι τα λατρεψαν οι αποδεκτες τους!!!! Το μαρακι θα ηταν ολο καμαρι!!! Μπραβο και για το παζαρι που τα εδωσες. Θα εξαντληθηκαν σιγουρα!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης