Αρχική ΠΑΡΤΥ Ιδέες για δώρα Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική

28
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική
Να ζήσεις Μαράκι και χρόνια πολλά,
 μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά, 
παντού να σκορπίσεις της γνώσεις το φως, 
και όλοι να λένε μια μία σοφός!!!
 
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 1

Τι ευτυχισμένες στιγμές! Να βλέπεις το βλαστάρι σου να ανθίζει σαν λουλούδι! Να μεγαλώνει!

Το σπίτι μας το Σάββατο που μας πέρασε έβαλε τα καλά του και άνοιξε για να υποδεχθεί φίλους μεγάλους και μικρούς για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της κόρης μου!Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 3

Σε προηγούμενες αναρτήσεις, σας είχα πει πως θα ήθελα να της ετοιμάσω ένα πάρτυ γεμάτο χρώμα και πολύ πολύ ζωγραφική μιας και λατρεύει να ζωγραφίζει. 

Επίσης σας έδειξα πως έφτιαξα τις προσκλήσεις-καρτ ποστάλ αλλά και το χαρτί περιτυλίγματος που έφτιαξα για να τυλίξω τα δωράκια-δώρα στους μικρούς καλεσμένους της.

Τούρτα

Από καιρό είχα σταμπάρει μαι τούρτα με smarties στο ίντερνετ. Άσχετη όμως από παρασκευή τούρτας, παρήγγειλα μια έτοιμη από το ζαχαροπλαστείο και την διακόσμησα όπως ήθελα. (που θα πάει θα μάθω να κάνω και τούρτες). 

Σημείωση: (τα smarties τα πήρα από το macro, σε συσκευασία των 1900 γρ.). Φτάνουν και περισσεύουν για μια τρίκιλη τούρτα.

Με δύο κλωστές σε σταυρό και ένα χάρακα βρήκα το κέντρο της τούρτας και ξεκίνησα να στολίζω φτιάχνοντας με τα smarties ομόκεντρους κύκλους. Φυσικά εκεί που έβαλα τα κεριά δεν έβαλα καραμελάκια. 

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 5
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 7
Μετά έφτιαξα σημαιάκια με αυτοκόλλητες ταινίες (washi tapes)  πάνω σε κόκκινο νήμα και τα έδεσα πάνω σε κόκκινα χοντρά κόκκινα καλαμάκια. Υπολόγισα που θα τα στήριζα και αφαίρεσα τα καραμελάκια από εκείνα τα σημεία. Για να στηριχτούν οι κλωστές καλά στα καλαμάκια έκανα με το ψαλίδι κάθετε σχισμές για να φρενάρει η κλωστή και να μην πέφτει προς τα κάτω από το βάρος.
 
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 9

Επόμενο βήμα ο μπουφές. Εδώ ευτυχώς είχα και πάλι βοήθεια από μαμά, πεθερά και αυτή τη φορά και από κοντινή αγαπημένη πιτσαρία! Δούλευα μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου! Που να βρω χρόνο να φτιάξω και ζύμη πίτσας! 

Ο μπουφές εκτός από τα εδέσματα στολίστηκε με 2 από τις άπειρες ζωγραφιές της Μαρίας πάνω σε καβαλέτα. Επίσης υπήρχε βάζο με πινέλα, παλέτα για χρώματα σε χρήση πιατέλας, ανδρείκελο και φυσικά το καλάθι με τα δώρα για τα παιδιά. 

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 11
Δυστυχώς οι φωτογραφίες τον αδικούν…
 Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 13

Ο μπουφές περιλάμβανε κεφτεδάκια, τυρόπιτα, κολοκυθόπιτα γλυκιά, hot dog, πίτσες, πατατάκια, κρουασανάκια αλμυρά αλλά και γλυκά με μερέντα. Ευτυχώς συγκρατήθηκα και δεν έκανα παραπάνω…ήταν υπέρ αρκετά! Εννοείται πως δεν έλειπαν τα αναψυκτικά, χυμοί και καφές και λικέρ για τους μεγάλους.

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 15
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 17
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 19
 
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 21

Αχ, να μην  ξεχάσω να σας πω και για τα σημαιάκια που έφτιαξα. Έκοψα από ζωγραφιές των παιδιών και από χρωματιστά χαρτιά τρίγωνα, και ο Γιώργος τα σύραψε σε κορδόνι εναλλάξ. Χρώμα-2 ζωγραφιές, χρώμα-2 ζωγραφιές κλπΠαιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 23

Γίνεται πάρτυ με  θέμα τη ζωγραφική χωρίς μπογιές, μαρκαδόρους, χαρτιά, πίνακες ζωγραφικής; 

Βγάλαμε από την κουζίνα το τραπέζι και σ΄ εκείνο τον χώρο βάλαμε τραπεζάκια και καρεκλάκια για να ζωγραφίζουν τα παιδιά. Τυπώσαμε ζωγραφιές διάφορες και κάποιες με τα ονόματα των παιδιών για να τις κολλήσουν αργότερα στις πόρτες των δωματίων τους! 

Ο μαυροπίνακας και ο ασπροπίνακας απαραίτητοι!

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 25
 

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 27
 Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 29

Ξέρετε όμως και τι άλλο έκανα η τρελή; Κόλλησα από αυτό το σωτήριο ρολό του Ικέα πάνω σε δύο πόρτες. Το ένα το διακόσμησε η Μαρία στις άκρες με σφραγίδες και το υπόλοιπο το αφήσαμε κενό. Στο άλλο, το μεγαλύτερο, σχεδίασα κάδρα  μέσα στα οποία τα παιδιά μπορούσαν να ζωγραφίσουν ό,τι ήθελαν και μετά να βάψουν και το ίδιο το κάδρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τους άρεσαν όλα!!! 

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 31

 

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 33
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 35
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 37
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 39
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 41
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 43
Το πάρτυ μας περιλάμβανε και ζωγραφική προσώπου! Face painting!  Κορίτσια αλλά και αγόρια βαμμένα σούπερ καλλιτεχνικά από την εκπληκτική Μελένια!

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 45

Κάθε φορά που κάποιος ολοκλήρωνε το βάψιμό φωτογραφίζονταν με την εορτάζουσα σε κάδρο. Για ευνόητους λόγους βέβαια δεν θα βάλω φωτογραφίες. Παραθέτω όμως την δική μου φωτογραφία με μια πολύ καλή φίλη η οποία είναι πάντα έτοιμη για κάθε τρέλα!

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 47

Για το πως έφτιαξα τις μάσκες και άλλες αστείες φωτογραφίσεις σε πάρτυ δείτε εδώ.

Κι έτσι βαμμένοι και χορτασμένοι από ζωγραφική φτάσαμε στο σβήσιμο των κεριών. Περήφανη η μαμά για το δημιούργημά της, ανάβει τα κεριά και πλησιάζει τα παιδιά που είναι μαζεμένα και περιμένουν με αγωνία την τούρτα. 
  

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 49

 Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου!!Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 51

                            Έλα κι όλοι μαζί!!! Βοηθάτε!!

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 53

Πάρτυ χωρίς παιχνίδια και χορό γίνεται; Η Μελένια μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και τα παιδιά διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης!  (στην κυριολεξία) 

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 55
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 57
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 59

 Φυσικά τελευταίος χορός για να συμμετέχουμε όλοι! Μαμάδες και παιδιά!!

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 61
Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 63

Μια ιδέα που μου ήρθε αυθόρμητα σε αυτό το πάρτυ και θα το καθιερώσω και για τα επόμενα,είναι μια ομαδική φωτογραφία! Γιατί όλο και κάποιος θα μας ξεφύγει τελικά!

Παιδικό πάρτυ με θέμα την ζωγραφική 65

Περάσαμε τέλεια! Μπορεί ακόμα να μην έχω τακτοποιηθεί αλλά άξιζε τον κόπο! Άντε και του χρόνου! Γεροί να είμαστε!

Να μην ξεχάσω φυσικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας. Είστε υπέροχοι!!!!

Δείτε  εδώ. κι εδώ το πάρτυ δεινοσαύρων.

Βρείτε κι άλλες ιδέες για παιχνίδια για παιδικό πάρτυ εδώ στο πάρτυ της Μελίτας  κι εδώ στο πάρτυ της Μαρίας

Μπορείτε να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις για πάρτυ στο ανθομέλι εδώ, εδώ , εδώ, εδώ κι εδώ
Και φυσικά εδώ στην δημοφιλέστερη ανάρτηση του blog μας!!

Kathy

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!!! Η τούρτα άπαιχτη αλλά η ιδέα με το χαρτί στην πόρτα ήταν το καλύτερο!!! Και του χρόνου και του χρόνου!! Πάντα χαρούμενη και γερή η Μαρία σας!! πολλά φιλιά

  2. Μπράβο σου!!Πρέπει να ξετρελάθηκε η μικρή σου!!!Να τη χαίρεστε!!Φαντάζομαι θα περάσαν τέλεια όλα τα παιδάκια!!!Να σαι καλά να το ξανακάνετε και του χρόνου με το καλό!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό σ/κ!!!

  3. Τι να πρωτοσχολιάσω Kathy! Το χαρτί στις πόρτες? την υπέροχη τούρτα με τόσο τέλεια στολισμένα τα κουφετάκια? τον χώρο ζωγραφικής που έστησες? Πες μου, ο πίνακας στο τραπέζι, είναι ζωγραφική της Μαρίας? Είναι πολύ όμορφος πάντως και πολύ ώριμος. Δεν ξέρω τι επάγγελμα κάνεις, αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξεις…διοργανώτρια παιδικών (και όχι μόνο) partis!!!!

  4. Ουάουουου τι τέλεια η τελευταία φωτό!
    Να σας ζήσει το Μαράκι, πάντα ευτυχισμένο!!
    Τι ωραία ιδέα αυτή, να ζωγραφίζουν τα παιδιά σε όλες τις επιφάνειες, μπράβο!
    Φαίνεται πως έχετε στο σπίτι σας ένα μικρό ταλεντάκι ε;
    Αρπάζω ένα κομμάτι τούρτας και σας στέλνω τα φιλιά μου!
    Χρόνια πολλά γλυκιά Μαρία!

  5. Η ανάρτησή σου μου ανέβασε την διάθεση .Ηταν σαν να ξαναζούσα το πάρτυ και έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει καθώς την διάβαζα.Εχω να πω πως πράγματι όλα ήταν υπέροχα και πάνω από όλα η διάθεση των παιδιών που συμμετείχαν σε όλα.Και πολύ σωστά είπες ,΄΄μέχρι τελικής πτώσης΄.Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά,και να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.Χρόνια πολλά στο Μαράκι μας.

  6. ΑχΑχ αυτό το πάρτυ μου την γλύτωσε. Αλλά δεν πειράζει. Δυο χρονιές ήρθα στης Μαρίας. Φέτος ήταν η σειρά του Θανούλη μου. Αλλωστε με τέτοια κουλαμάρα που έχω θα ήμουν το μαύρο πρόβατο του πάρτυ. χιχι! Θα ήξερα να ζωγραφίσω μόνο το κλασσικό μου σπιτάκι με την καμινάδα, τον ηλιο και το δέντρο,χιχι!!! Το καλύτερο για μένα είναι η τούρτα. Εχω ξετρελαθεί! Και του χρόνου Κατερινάκι μου να είστε γεροί να μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σας τόσο ωραία πάρτυ! Σε φιλώ. Callie

  7. Χρόνια Πολλά στη μικρούλα Μαρια σας!!Να την χαίρεστε και πάντα να της ετοιμάζετε τόσο όμορφες εκπλήξεις!!Τα πάρτι στο σπίτι ειναι μοναδικη εμπειρία για όλους!!Μπραβο που το εστησες τόσο όμορφα!Και του χρόνου και καλό Σαβ/κο!!

  8. Πολύγχρονη η μικρή!Γερή να είναι!Όσο για το πάρτυ.. εντυπωσιακός ο στολισμός!Τρελάθηκα με το υπέροχα διακοσμημένο τραπέζι με τα φαγητά, πινέλα και το ξύλινο ανθρωπάκι!!Το λατρεύω!Μοναδική η ιδέα με τους καμβάδες!
    Μπράβο!!

  9. πολύχρονο το αστεράκι σας !!!
    χρόνια πολλά Κατερίνα μου !!!!!

    περιμένω πολλές συμμετοχές χριστουγεννιάτικες και παλιές και καινούριες στο πανηγύρι του stars and icicles σας φιλώ !!!!

  10. Καταρχήν να σας ζήσει η κορούλα σας και να είναι πάντα χαρούμενη και γελαστή. Όσον αφορά το πάρτι, τι να πω..ήταν υπέροχο και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες, γιατί η ιδέα σου με τη ζωγραφική στις πόρτες την βρήκα πολύ έξυπνη. Τέλος Γενάρη έχει ο μικρός μου γενέθλια και μάλλον θα σου κλέψω την ιδέα!!! Φιλιά!

  11. τι φοβερή τούρτα!!!! μες στο χρώμα!!!! πολύ μου άρεσαν και οι ιδέες!!!! όλο το πάρτι είμαι σίγουρη είχε τρελή επιτυχία!!! τρέλα η ζωγραφική στους τοίχους!!! μπράβο για το όμορφο πάρτυ!!! είχα δει και με τους δεινοσαύρους!!! πολύ όμορφα!!!! πάντα να είστε τόσο δημιουργικές!! φιλάκια!!!

  12. Μπράβο βρε κορίτσι! Μα πόσες ιδέες γεννάς πια! Και η τούρτα και το χαρτί στην πόρτα, η τελευταία φωτογραφία! Όλα πολύ ωραία! Και το σημαντικό είναι ότι φαίνεται να το διασκεδάσανε όλοι και πρώτα πρώτα το Μαράκι!
    Και του χρόνου να είστε καλά να ξαναγιορτάσετε!
    υ.γ. ενδιαφέρον που έχουν γενέθλια διαφορετικές εποχές τα μικρά!

  13. Σίγουρα περάσατε τέλεια!!!!! Και σας έκαναν και δωρεάν διακόσμηση………τα μικρά χεράκια είναι απίθανα. Χρόνια πολλ΄αγια τη γιορτούλα σου Κατερίνα. Π΄΄αντα ευτυχισμένη και γερή.

  14. Κατερίνα μου….
    σήμερα που είδα τις αναρτήσεις σου για το πάρτι της Μαρίας …ομολογώ ότι ξανάζησα όλες τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε και πάλι μαζί!!!Θέλω πρώτα από όλα να σας δώσω θερμά συγχαρητήρια για το πανέμορφο και πολύ χαρούμενο blog…σας!!!Άσε που μου αρέσει τόσο πολύ και το όνομα του …μιας και με λένε και ΜΕΛΕΝΙΑ…!!!!!Επίσης πρέπει να πω ότι τα πάρτι σας είναι πάντα πολύ όμορφα,χρωματιστά,με πολύ μεράκι δουλεμένα….αλλά κυρίως με αγάπη για τα παιδιά σας…και τα παιδάκια των φίλων σας!!!!Είναι απίστευτα οικοδομητικό το γεγονός ότι μοιράζεστε όλα αυτά με μια μεγαλύτερη οικογένεια…μέσα από το site σας και αυτό σας κάνει να είστε διαφορετικοί….και πολύ πρωτοπόροι!!!Είναι τόσο σημαντικό στις μέρες μας όταν όλα συνηγορούν στο να χαθεί η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων εσείς να την καλλιεργείτε και να προσπαθείτε για αυτή!!Μόνο για αυτό είστε αξιέπαινοι!!!!

    Σας ευχαριστώ που με προσκαλείτε στην όμορφη παρέα σας….
    Με πραγματική εκτίμηση

    ΜΕΛΕΝΙΑ….

  15. Εύχομαι η κορούλα σου να ζήσει πολλά χρόνια γεμάτα ευτυχία και υγεία. Οι ιδέες σου για το πάρτυ ήταν καταπληκτικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ