ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Όταν τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι!

    Βρήκα πολύ ωραίο παιχνίδι-άσκηση για τα μαθηματικά των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου. Χρειάζεται απλά να εκτυπώσετε να τις ανάλογες σελίδες και να έχετε 2 ζάρια. 

    Τρόπος παιχνιδιού:

    Το εκτυπώσιμο θα το βρείτε εδώ. Αφού το εκτυπώσετε το παιδί ρίχνει τα ζάρια και τους δύο αριθμούς που έτυχε τους γράφει ως προσθετέους μέσα στα κυκλάκια.

    Όταν τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι!
    Όταν τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι! 3

    Έπειτα πρέπει να υπολογίσει και να γράψει το άθροισμα στο ανάλογο κυκλάκι. 

    Όταν τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι!
    Όταν τα μαθηματικά γίνονται παιχνίδι! 4

    Στην σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες σελίδες να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε για πολλές κατηγορίες (αντίθετα, ώρα, μαθηματικά, γράμματα, ετικέτες για τα βιβλία, κλπ). Σε ορισμένα θέματα μάλιστα υποστηρίζονται και τα ελληνικά (βρείτε την ελληνική σημαία).

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πολύ παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό,όταν μάλιστα βλέπεις πως αποδίδει.Συνέχισε κόρη μου,γιατί τα παιδιά μαθαίνουν πιο γρήγορα και καλά,όταν η διδασκαλία γίνεται με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο,και όχι μόνο μέσα από το τετράδιο!!!

    2. Μπράβο βρε κορίτσια@ Πάλι μας γλυτώσατε από ατέλειωτο ψάξιμο στο διαδύκτιο!!!
      Τα άλλα όλα τα έχω εφαρμόσει να ξέρετε και πάμε σφαίρα με το πρωτάκι μου:)

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης