ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αμπαλάζ για… προχωρημένους!

    Είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε ότι η τιμή δεν κάνει το δώρο! Πόσες φορές έχετε λάβει ένα πολύ ακριβό δώρο που είτε δεν ήταν του γούστου σας είτε δεν ήταν πρακτικό!Επίσης όμως είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε ότι όσο φθηνό ή ακριβό κι αν είναι το δώρο… το αμπαλάζ είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να απογειώσω ένα ούτως ή άλλως υπέργλυκο δώρο.  Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 1

    Μετά από χρόνια που αγοράζαμε πάντα ρούχα, παιχνίδια ή βιβλία για τα παιδιά των φίλων μας, φέτος αποφάσισα να πάρω δυο υπέροχες κορδέλες για τα δύο γλυκά κορίτσια που γιόρταζαν το Σάββατο… αλλά όχι οποιεσδήποτε κορδέλες! Η Αννα από το Anna’s Creations σχεδιάζει και φτιάχνει υπέροχες και πρωτότυπες κορδέλες που θα σας ενθουσιάσουν. Εγώ διάλεξα δύο σχέδια με το όνομα των κοριτσιών και ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος!!! (και ο δικός μου) 

    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 3
    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 5

    Επειδή όμως τα παιδιά είναι παιδιά, ήθελα να ενθουσιαστούν πολύ πριν δούνε το δώρο τους… ξέρετε πως κάνουν τα παιδιά αν το κουτί είναι πολύ μικρό!!! Ετσι πήρα την ιδέα από το pinterest και φυσικά έβαλα τον Κώστα να την υλοποιήσει,χιχι!!!

    Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μεν απλά αλλά ενδεχομένως να σας δυσκολέψει η τσέπη από το τζιν. Εγώ το κρατούσα το σκισμένο μου τζιν εδώ και μήνες έχοντας αυτή την ιδέα στο μυαλό μου. Οπότε την επόμενη φορά που θα σκιστεί και θα αχρηστευτεί ένα τζιν σας… κρατήστε τις τσέπες του! 

    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 7
    Θα χρειαστείτε: χαρτοσακούλα, τσέπη από ένα παντελόνι, χαρτί περιτυλίγματος (προαιρετικά), σοκολατίτσες!

     

    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 9
    Κολάτε με κόλλα σιλικόνης την τσέπη πάνω στην σακούλα… και έχετε το παρακάτω αποτέλεσμα.
    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 11

     

    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 13
    Τοποθετείτε μέσα στην σακούλα το χαρτί περιτυλίγματος με ακανόνιστο τρόπο και φυσικά το δώρο.

     

    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 15
    Προσθέτετε την σοκολατίτσα στην τσέπη και κλείνετε την σακούλα με ένα ρετάλι από το τζιν που κόψατε.

     

    Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 17
    Συμπληρώνετε με ότι άλλο ζουζουνίστικο αξεσουάρ θέλετε. Εμείς βάλαμε τα ραβδάκια που φτιάξαμε για τα κορίτσια (σύντομα κοντά σας) για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε και τις σακούλες!

     Αμπαλάζ για... προχωρημένους! 19

    Ελπίζω να σας άρεσε  η σακουλίτσα μου. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν τόσο πολύ λυπάμαι που δεν έχω και άλλο τζιν για να φτιάξω και άλλες (έτσι, για να τις έχω έτοιμες για το μέλλον). Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πάρετε ένα δωράκι, αφιερώστε και λίγο χρόνο για το περιτύλιγμα. Η πρώτη εικόνα, άλλωστε, πάντα κλέβει την παράσταση. 

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    32 ΣΧΟΛΙΑ

    1. καταπληκτικη ιδεα! και ποσο πρωτοτυπη!
      με το που βλεπεις την τσαντουλα ανυπομονεις να την ανοιξεις ακομα περισσοτερο γιατι το εξωτερικο σε προιδεαζει για το απιθανο εσωτερικο!
      μπραβο!

    2. Πολύ πλάκα έχει!
      Έχει δίκιο η Σοφία. Αλλά φαντάζομαι ότι κι αν κόψεις οποιοδήποτε ύφασμα σε αυτό το σχήμα, παραπέμπει αυτομάτως σε τσέπη.
      Φιλάκια!
      {Fan, όπως λέμε sofan!}

    3. Δεν παίζω θέλω κι εγώ ένα τέτοιο δώρο(το περιτύλιγμα εννοώ).Πολύ όμορφα έχεις δίκιο δεν έχει τόση μεγάλη αξία το δώρο όσο η πρώτη ματιά,αυτό είναι που σε κερδίζει πρώτα.
      Καλή σου μέρα φιλιά!!!

    4. Τι τέλειο αμπαλάζ!
      Και τα ραβδάκια πολύ νεραϊδένια ιδέα! Με καλαμάκια τα φτιάξατε;

      Μου άρεσαν πολύ και οι προσωποποιημένες κορδέλες! Καταπληκτικές!
      Kathy by anthomeli

    5. Το έχεις κουμπαρούλα μου! πάντα κάτι διαφορετικό και πάντα τόσο πολύ αληθινό..μπράβο χίλια μπράβο και στους δυό σας!!φιλιά πολλά, καλή εβδομάδα

      • Καλή εβδομάδα γλυκιά μου!!! Δεν μπορεί να πεις… ξέρω ήδη το αμπαλάζ για το επόμενο δώρο σας!!!! Οχι, δεν θα είναι το ίδιο… θα ενθουσιαστείς! Callie by Anthomeli

    6. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
      Πραγματικά θα ενθουσιαζόμουν πολύ αν κάποιος μου έφερνε ένα τόσο περιποιημένο δώρο! Εννοείται ότι και το αμπαλάζ μετράει και δημιουργεί την πρώτη εντύπωση!
      Πολύ ωραία και εύκολη πρόταση!
      Φιλιά!

    7. Τι όμορφα που έγιναν!! Μπράβο σας! Συμφωνώ ότι το αμπαλάζ παίζει τεράστιο ρόλο! Η αγάπη της δημιουργίας και της προσφοράς!!
      Φαντάζομαι τη χαρά των κοριτσιών!! Και η ιδέα με τα ονόματα τέλεια!
      Υ.Γ. Callie μου με ρώτησες αν τα χαρτιά για τα πιάτα τα αγόρασα στρόγγυλα. Όχι, τα έκοψα εγώ και μάλιστα τα συγκεκριμένα τα αγόρασα από το Tiger.
      Πολλά φιλιά

      • Λιτσάκι μου καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα αν πω ότι δεν ξέρω τι είναι το tiger θα το πάθεις το εγκεφαλικό. Αλλά μην ανησυχείς ουδέν κρυπτόν υπό το google!!! Φαντάζομαι ότι τα έκοψες στρογγυλά με βάση το πιάτο… πάντως η ιδέα ήταν φοβερή. Μπράβο σου. Σε φιλώ.

    8. Καταπληκτική ιδέα !!!! Φαντάζουν σήμερα μου σκίστηκε το τζην και σκέφτομαι να το δώσω για επιδιόρθωση ή να το κάνω τσέπες;
      Ευχαριστούμε για την τέλεια ιδέα. Φιλιά Δέσποινα

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης