ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Διακοπές στην… Αθήνα (Μέρος 2)

    Καλημέρα Ανθομελάκια,
     
    Πέρασε ο καιρός, μαζευτήκαμε όλοι στα σπιτικά μας, τα παιδιά άρχισαν τα σχολεία… αλλά ποιος δεν σκέφτεται ακόμα τις διακοπές; Εγώ, αν και μείναμε Αθήνα, ονειρεύομαι ακόμα τις βουτιές στην παραλία και τα απογεύματα να κοιτάμε την δύση του ήλιου ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα. Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσω κι εγώ τα μαθήματα και μπω στους ρυθμούς του χειμώνα, αποχαιρετώ το καλοκαιράκι με μερικές ακόμα φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των διακοπών μας!
     
    Δύο από τα highlight των διακοπών ήταν οι βόλτες μας στην Πλάκα και τα παιχνίδια των παιδιών στο Kidom του Αllou Fun Park…. 
    Πάρτε μια γεύση και φυσικά μην χάσετε να κάνετε την ίδια βόλτα και εσείς, είτε έχετε μικρά είτε μεγάλα παιδιά. 
     
    Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας:
     
    Το πόσο μας αρέσει το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα το ιστορικό της κέντρο σας το είχα με πει και τον χειμώνα που είχαν έρθει ο Κατερίνα κι ο Γιώργος για ένα τριήμερο στο σπίτι μας. Φέτος δύο φορές το επισκεφτήκαμε (μια με τη νονά και τον νονό μας και μια με φίλους μας) και πραγματικά περάσαμε υπέροχα… σουβλάκι, τουριστικά μαγαζιά, καλντερίμια, Ακρόπολη και πάει λέγοντας. Σας αφήνω να απολαύσετε τις φωτογραφίες. 
     
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 1
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 3
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 5
    Yπέροχο μπαράκι με όλων των ειδών τα κρασιά, σχεδόν δίπλα στο θερινό σινεμά της Πλάκας.
     
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 7
    Υπέροχος τρόπος να βολτάρεις στην Αρεοπαγείτου κάνοντας ηλεκτροκίνητο ποδήλατο!!!
     
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 9

     Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 11

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 13

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 15
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 17
    Όσο για το Λούνα Παρκ… ωραίο για τα παιδιά… ακόμα και για την Μελίτα που δεν μπορούσε να μπει και σε πολλά από τα παιχνίδια. Μόνο τα φώτα και τα παιδιά γύρω της την έκαναν να γελάει συνέχεια και να τσιροκοπάει σαν τρελή. Το μόνο μείον ήταντο ακριβό αντίτιμο για τα παιχνίδια… ακόμα και όταν έπαιρνες το βραχιολάκια, υπήρχαν παιχνίδια που ήταν εξτρά!! Οπότε μετρήστε καλά το κόστος πριν πάρετε την απόφαση να πάτε. Μερικές φώτο και η απόφαση είναι δική σας.
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 19Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 21

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 23

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 25

     Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 27

     Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 29

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 31
    Η Μελίτα κοιτούσε εκστασιασμένη ακόμα και τα παιχνίδια που δεν μποούσε να κάνει η ίδια!!!
     
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 33
     
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 35
    Οσο για τον Κώστα… κέρδισε για τρίτη φορά στον ιπποδρομο, κερδίζοντας μια λούτρινη αγελαδίτσα!
     
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 37
    Οι δύο βδομάδες άδειας του Κώστα δεν θα μπορούσαν να μην συμπληρωθούν με πολύ πολύ φαγητό!! Φέτος ήμουν πολύ τυχερή γιατί είχαμε 4 καλέσματα (ε, εντάξει έκανα κι εγώ ένα,χιχι)… οπότε καταλαβαίνετε. 
    Πρώτο καλέσμα από τους καινούργιους φίλους μας, την Έφη και τον Χρήστο, δεύτερο από τους κολλητούς Κώστα και Γεωργία, τρίτο από τα κουμπαράκια μας Στράτο και Φλώρα και τρίτο από τον φίλο μας και γνωστό σε όλους πια φωτογράφο μας, Τάκη.

    Δεν θα πω πολλά… λέω να σας λιμπίσω με μερικές φωτογραφίες…. α, να μην ξεχάσω να σας πω ότι πολλές από αυτές τις συνταγές θα έρθουν σύντομα και στην οθόνη του υπολογιστή σας!!!

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 39

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 41
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 43

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 45
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 47
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 49

     

    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 51
     
    Έχω πολλές ακόμα φωτογραφίες αλλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο! Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλό Φθινόπωρο και να έχουμε μια όμορφη σεζόν. Μιας και αυτή είναι η τελευταία (μάλλον) καλοκαιρινή μου ανάρτηση θα σας αφήσω με δύο φωτογραφίες που τα λένε όλα!!! Το καλοκαίρι αυτό με τα πάνω και τα κάτω του, με τις ζέστες και τον ιδρώτα, με τα χαμόγελα και την κούραση…. έχει μόνο ένα όνομα… Μελίτα… και νομίζω ότι μόνο αυτό θέλω να μου μείνει χαραγμένο στο μυαλό!!! 
    Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 53Διακοπές στην... Αθήνα (Μέρος 2) 55

    Callie

    PS Μην ξεχνάτε το Giveaway μας! Δείτε στην δεξιά στήλη του blog! Λήξη 15/9!!!!!!!!!!!!!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    27 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλό φθινόπωρο Callie μου! Μ' αρέσει να βλέπω φωτογραφίες από διακοπές και οι δικές σας τα είχαν σχεδόν όλα! Όμορφα μέρη, πολλά παιχνίδια και λαχταριστά φαγητά!
      Όντως η τελευταία φωτογραφία είναι και η πιο ξεχωριστή! Να τη χαίρεσαι τη ζουζουνίτσα σου! Φιλιά πολλά!

    2. Καλό φθινόπωρο Callie μου!
      Υπέροχη ανάρτηση μας κρατά για λίγο ακόμα στην ανεμελιά του καλοκαιριού.
      Από τις πιο ωραίες ιδέες που έχω δει το καδράκι με το όνομα της Μελίτας!!!
      Φιλιά πολλά.

    3. Καλησπέρα κι απο εμενα….μου αρεσει τρομερα ο τρόπος που ανέδειξες τις ομορφιες των Αθηνών….φαινεται να το διασκεδάσατε αρκετά παρόλη τη ζέστη της πόλης…..σημερα ανακαλυψα το Blog σας και με τράβηξαν πολλά θέματα οπως το πρωτο γεννεθλιο παρτυ καθως και η ιδέα για τις μπομπονιέρες βάπτισης….ολα εξαιρετικά!!! Σας φιλω!!!!!!!!!

    4. Καλησπέρα..Τι πιο όμορφος τρόπος να αποχαιρετίσουμε μαζί το καλοκαίρι!
      Πραγματικά αν έχεις καλούς φίλους,μπορείς να περάσεις θαυμάσια όπου και αν είσαι.Η Αθήνα έχει πολλές ομορφιές,που αξίζει να απολαύσουμε σαν τουρίστες!
      Η τελευταία φωτογραφία,είναι απλά υπέροχη.Να την μετατρέψεις σε πίνακα και να την βάλεις στο σπίτι σου..Είναι σούπερ!!
      (όσο για τα φαγητά..τσ τσ τσ..δεν μας λυπάσαι καθόλου;;; )
      Φιλάκια:)

    5. Callie, η φωτογραφία του τέλους είναι υπέροχη!! Πολύ αγαπησιάρικη και συγκινητική!!! Κοίτα να δεις, που μέσα από τις φωτογραφίες σου, η Αθήνα φαίνεται όμορφη!! Από κοντά εγώ γιατί βλέπω άλλα;;; χαχα! Οι φωτογραφίες με τα φαγητά μου ανοίξανε την όρεξη!! Περιμένω τις συνταγές!!
      Καλό βράδυ να έχεις, φιλιά!!!

    6. Αδελφούλα, πολύ καλοκαιρινή ανάρτηση! Θα ήθελα να είμαι η πρώτη που θα σου πω το πόσο μου άρεσε η φώτο με την Μελίτα μας! Αλλά δεν πρόλαβα! Όταν την πρωτοείδα δεν σου κρύβω ότι δάκρυσα και έκλαιγα πόση ώρα και καθόμουν και την κοιτούσα! Σας αγαπώ πολύ και τις δυο και μου λείπετε ήδη πάρα πολύ! Σας συνήθισα τις τελευταίες μέρες εδώ βλέπεις!
      kathy by anthomeli

    7. Μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας είναι από τις αγαπημένες μου!!
      Καλό φθινόπωρο να έχουμε!!
      Η τελευταία φωτογραφία είναι τόσο τρυφερή. Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα.

    8. Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου, οι βόλτες στην Αθήνα, οι χαρές στο λούνα πάρκ,
      αλλά αυτές οι τελευταίες με τα φαγητά με αποτελείωσαν! Και επιδόρπιο το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα με τη μικρή στα χέρια.. Splendid :)!
      Καλό βράδυ γλυκιά μου !

    9. Γράφεις όμορφα και μας παρασέρνεις.Ακόμα και οι διακοπές στην Αθήνα μας φάνηκαν υπέροχες,έτσι που μας τις δίνεις.Σου εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε εσένα και τους μαθητές σου και καλή δύναμη.Οσο για τις φωτογραφίες τι να πω!!!Θα ήταν πολύ λίγο να έλεγα για την Μελίτα,όταν ακόμη η αγκαλιά μου είναι άδεια από αυτήν,και μου λείπει ακόμη από τώρα.Την επόμενη φορά να βάλεις και τις διακοπές σου στο πατρικό σου και να μιλήσεις για το 3G.Γειά σου κοπελάρα μου.

    10. Παρέλειψα να σχολιάσω την κατασκευή του πίνακα με το όνομα Μελίτα,επάνω στις θαλασσινές πέτρες,που πιστεύω πως είναι του γαμπρού μου Κώστα.Πολύ όμορφη κατασκευή.Πάντα μας εκπλήσει με τις πρωτότυπες ιδέες του.

    11. βολτες στην ομορφη γειτονια μου στην ακροπολη βλεπω!!! φαινεται πως περασατε καλα και το απολαυσατε απ τα χαμογελα σας και μονο!!!
      παντα ευτυχια σας ευχομαι, υγεια και ππολλα πολλα χαμογελα!!!!
      σε περιμενω γιατι εχεις βραβειακι!!!
      http://heaven-sofia.blogspot.com/2012/09/blog-post_3339.html
      φιλακια!!!!

    12. Τώρα σε σένα καλώς ήρθες δεν μπορώ να πω. Μπορώ να σου ευχηθώ να έχεις ένα σούπερ χειμώνα!!!Οι φωτογραφίες σου αποδεικνύουν οτι όλα τα πράγματα έχουν την όμορφη τους πλευρά αρκεί να έχεις την όμορφη ψυχή για να τα δεις. Η Αθήνα με τις εικόνες σου φαντάζει υπέροχη. Η τελευταία όμως φωτογραφία αξίζειτα πιο πολλά !!!Σε ευχαριστώ τόοοσο πολύ και για το βραβειάκι.Θα ετοιμάσω σχετικό post σύντομα.

      Πολλά φιλάκια !!!

    13. τι ωραία η τελευταία φωτογραφίαααα!!!
      τα φαγητά όντως λιμπιστικά!!!
      η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και εμένα μου αρέσει πολύ, ωραίες εικόνες από μια Αθήνα πιο ανθρώπινη…
      καλό μας φθινόπωρο!!

    14. Τι όμορφες εικόνες!!! Κι εγώ με τη Σοφία γυρίσαμε πολύ το κέντρο στα τέλη του Ιουλίου. Και κάθε φορά λέγαμε πόσο όμορφες διακοπές μπορείς να κάνεις στην Αθήνα, αρκεί να έχεις καλή παρέα! Την καλύτερη φωτογραφία μας την κράταγες για το τέλος, ε?!? Φιλάκια πολλά!
      {Fan, όπως λέμε sofan!}

    15. Το κέντρο της Αθήνας είναι υπέροχο, Πλάκα, Διονυσίου Αρεοπαγίου, Θησείο, Ψυρρή, Γκάζι. Άνετα μπορείς να νιώσεις τουρίστας και να τριγυρνάς με τις ώρες εκεί. Ας μην το ξεχνάμε αυτό εμείς οι Αθηναίοι και ας προσπαθούμε να το στηρίξουμε, γιατί λίγο τα επεισόδια λίγο οι λαθρομετανάστες δυστυχώς δοκιμάζεται σκληρά. Είναι το κέντρο της πόλης μας, που ευτυχώς διαφέρει από το υπόλοιπο γκρίζο, και μπορεί να μας ταξιδεύει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης