ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βάπτιση… τέλος!

    Καλησπέρα Ανθομελάκια μου, Και ναι, ήρθε η ώρα να σας δηλώσω  ότι η βάπτισή μας έλαβε τέλος!!! Μετά από μαραθώνιο προετοιμασιών (διότι τα πάντα ήταν χειροποίητα), το Μελιτάκι μας έλαβε κι επισήμως το όνομά του έχοντας γύρω του αγαπημένους συγγενείς και πολλούς μα πολλούς φίλους. 

    Σας ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρεθήκατε στη βάπτισή μας… μας δώσατε τις ευχές σας, μας προσφέρατε τα δώρα σας και τον καλό σας λόγο. Η χαρά μου ήταν μεγάλη γιατί η εκκλησία γέμισε από χαμόγελα χαράς, από δάκρυα συγκίνησης, από φωνές παιδιών, από χρώματα και πολλά φιλιά και ευχές. 

    Δεν θα σας πω περισσότερα γιατί θα ακολουθήσουν αναλυτικές αναρτήσεις με όλα όσα φτιάξαμε και φυσικά με φωτογραφίες. 

    Θα σας αφήσω με κάτι όμως για να κάνετε όρεξη!!!!

    Βάπτιση... τέλος! 1

    Πιστεύατε ποτέ ότι τα Ανθομελάκια δεν θα τιμούσαν τα άνθη του καλοκαιριού;;;; Τις Δαφνούλες… και όχι μόνο!!!
    Ποια άλλα φυτά πιστεύετε ότι χρησιμοποιήσαμε;
    Για να δω ποιες θα το πετύχουν!

    Το Σ/Κ θα είναι γεμάτο επεξεργασία φωτογραφιών και προετοιμασία αναρτήσεων.

    Από Δευτέρα και πάλι μαζί σας.

    Σας φιλώ,
    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    23 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Να την χαιρόμαστε αδελφούλα!

      Πάντως η ανιψιά σου όταν της διάβασα την ανάρτηση τα θυμότανε τα είδη λουλουδιών που χρησιμοποιήσαμε!

      Περιμένω με αγωνία τις αναρτήσεις σου! Ε, όλο και θα βάλω κι εγώ λίγο το χεράκι μου να σε βοηθήσω! Δεν θα σε αφήσω μοναχούλα!
      kathy by anthomeli

    2. Να τη χαίρεστε και να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη και τυχερή!!
      Σπάω το κεφάλι μου να βρω ποια άλλα λουλούδια χρησιμοποιήσατε, αλλά με τόση κούραση που έχω τώρα δα μόνο ο βασιλικός μου έρχεται στο μυαλό…μάλλον γιατί μου θυμίζει την παρουσία του με τη μυρωδιά του….ανυπομονώ να μάθω πάντως!

    3. Να τη χαίρεστε τη μικρούλα σας, πάντα υγιής και καλότυχη να είναι!! Ανυπομονώ για τις φωτογραφίες!!! Για τα λουλούδια, χμμμ… δεν ξέρω.. ορτανσίες? τριαντάφυλλα? βρήκα τίποτα? χι χι

    4. Μπράβο!! Να είναι πάντα γερή και καλοφώτιστη η μικρή μας Μελίτα και τώρα ελπίζω η μαμά να ξεκουραστεί και να απολαύσει το καλοκαιράκι!!!! Περιμένω εικόνες και δεν μπορώ να μαντέψω αλλά θα προσπαθήσω…μήπως βασιλικούς;
      Συγχαρητήρια και για την καλοκαιρινή σας εικόνα είναι τέλειες οι αλλαγές!!

    5. Να την χαίρεστε την κοριτσάρα σας, πάντα γερή και καλοφωτισμένη!
      Ανυπομονώ για τις επόμενες αναρτήσεις!
      Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι!!!!

    6. Παρόλο που έζησα την βάπτιση με τα όλα της,με κούραση,με ξενύχτι,με χειροτεχνίες για την ολοκλήρωση των μπομπονιέρων,με φύτεμα λουλουδιών,με πότισμα,με χαρά, με συγκίνηση,με γέλια,με τραπέζια,με αγορά,περιμένω με ανυπομονησία τις φωτογραφίες και τα γραφόμενά σας.Να μας ζήσει η εγγονούλα μου και να είναι καλοφώτιστη,

    7. Να σας ζήσει Κέλλυ μου η νεοφώτιστη!!Να είναι γερή,χαρούμενη,ευλογημένη και σεις να την καμαρώνετε!!Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και περάσατε όμορφα!Περιμένω να δω τις φωτογραφίες και να διαβάσω το κείμενο σου 🙂

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης