ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 31: Something beautiful (κάτι όμορφο) και απολογισμός

    Φτάσαμε αισίως στην τελευταία φωτογραφία του μήνα! Σας την παραθέτω! 

    Day 31: Something beautiful

    Τα όμορφα μάτια των παιδιών μου αλλά και της μικρής μου ανιψιάς! Η κουκουβάγια τα κουκουβαγάκια της δεν λένε; 

    Τι να πει κανείς γι αυτά τα παιδικά ματάκια στα οποία δεν μπορείς να αντισταθείς όταν σε κοιτάνε λυπημένα; 
    Ή όταν λάμπουν από ευτυχία και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να τα βλέπεις έτσι χαρούμενα! 
    Αλλά κι όταν σε κοιτάνε με απορία, ή περιέργεια, ακόμα και με παράπονο ή θυμό, ακόμα και τότε, είναι πανέμορφα! Τα λατρεύω!

    Day 31: Something beautiful (κάτι όμορφο) και απολογισμός 1

    Αυτή τη φωτογραφική πρόκληση την ξεκίνησα πολύ δειλά αλλά με πολύ ενθουσιασμό! Η αλήθεια όμως είναι ότι τελικά με κούρασε. Θες γιατί προσπαθούσα να ανεβάζω κάθε μέρα την φωτογραφία της ημέρας (τελικά στο τέλος δεν ήμουν συνεπής), θες γιατί προσπαθούσα να σκεφτώ να βγάλω μια καλή φωτογραφία από καλλιτεχνικής απόψεως (δεν ξέρω αν τα κατάφερα!), είτε γιατί σκεφτόμουν κάτι σχετικό για να το συνδυάσω ώστε να μην γίνω κουραστική σε εσάς. Ίσως κι όλα αυτά μαζί. 
    Η αγαπητή αυστραλέζα, που το ξεκίνησε, έφτιαχνε κανονικά τις αναρτησούλες της και έβαζε μια σκέτη φωτογραφία στο instagram κι όλα καλά. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς το είδαμε εντελώς διαφορετικά! Θέλαμε να μιλήσουμε γύρω από αυτό που φωτογραφίζαμε και πολλές φορές να προσθέσουμε και κάτι σχετικό. Το βρίσκω πολύ όμορφο αυτό! Αλλά ταυτόχρονα  πολύ μα πάρα πολύ δύσκολο! 
    Δεν σας κρύβω ότι έχασα λίγο τον ενθουσιασμό μου (ειδικά με κάποια θέματα που δεν μπορούσα να σκεφτώ τι να φωτογραφίσω) και ένιωσα να μου λείπει απερίγραπτα η δημιουργία μιας ανάρτησης όπως  την θέλω και όταν την θέλω ΕΓΩ
     
    Εσείς που συμμετείχατε πως νιώσατε όλες αυτές τις ημέρες; 
     
    Αλλά και εσείς που μας παρακολουθούσατε  πως σας φάνηκε το όλο concept; Φαντάζομαι βλέπατε και άλλους συμμετέχοντες! 
     
    Παρ’ όλα όσα γράφω όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι την εμπειρία αυτή την απόλαυσα και θεωρώ ότι μου έδωσε πολλά. Απόλαυσα κυρίως τις στιγμές που έμπαινα για να δω τις συμμετοχές των υπολοίπων και τον τρόπο με τον οποίο είδαν εκείνοι το θέμα. Με έκανε να μάθω περισσότερο την φωτογραφική μου, το picasa, αλλά κυρίως τον εαυτό μου! Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο! Ας τις θυμηθούμε όλες!
    Day 31: Something beautiful (κάτι όμορφο) και απολογισμός 3
     
    Το καλοκαίρι ξεκινάει επίσημα από αύριο! Και η καινούργια φωτογραφική πρόκληση για τον Ιούνιο περιμένει κάποιους από εσάς!
    Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να συμμετέχετε σε επόμενη φωτογραφική πρόκληση! Έχει πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά!  
     Για ρίξτε μια ματιά και ίσως σας ενδιαφέρει!
     
     
    Day 31: Something beautiful (κάτι όμορφο) και απολογισμός 5
     
    Εγώ πάντως θα ξεκουραστώ! 
    Χάρηκα που έκανα καινούργιους μπλογκοφίλους χάρη σε αυτή την πρόκληση και ναστε σίγουροι ότι θα μείνουμε σε επαφή! Εύχομαι κι εσείς που τώρα με-μας γνωρίσατε να συνεχίσετε να μας επισκέπτεστε στο Ανθομελάκι μας. Έχουμε πολλά ακόμη να πούμε!

    Kathy by anthomeli
    ————————————————————————————

      Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τα ματάκια του θανούλη "σαντουιτσάκι" ανάμεσα στα μάτια των κοριτσιών μας!!! Υπέροχη ιδέα!!! Και όσο κι αν το γαλανό μάτι κλέβει την παράσταση, το σχήμα του Θανούλη είναι απερίγραπτο σε αυτή την φωτογραφία…σαν μοτίβο από λαχούρ!Καλή ξεκούραση… για να μας επανέλθεις δριμύτερη με υπέροχες αναρτήσεις που ξέρω ότι ετοιμάζεις εδώ και αρκετό καιρό. Σε φιλώωωω αδερφούλα. Callie by Anthomeli

    2. Την πιο ωραία φωτογραφία μας την κράτησες για το τέλος!! Ήταν ένας όμορφος και δημιουργικός μήνας!!Τώρα λέω να πάρω εγώ σειρά, ελπίζω να τα καταφέρω…εδώ γύρω θα είμαστε και θα τα λέμε!!

    3. Την ίδια φωτό (σχεδόν) σκεφτήκαμε για σήμερα…τί άλλο άλλωστε;
      Ήταν ένας πολύ όμορφος μήνας και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες όλες αυτές τις στιγμές! Άλλωστε το "photo a day" μπορεί πάντα να "τρέχει" στα προσωπικά αρχεία του καθενός, με περισσότερο ιδιαίτερες φωτογραφίες που δεν χρειάζονται πολλά λόγια -και είναι ίσως οι καλύτερες!
      Καλή συνέχεια με τις υπόλοιπες αναρτήσεις που σίγουρα θα είμαστε εδώ για να διαβάζουμε!

    4. Άχου!! Τι ματάρες είναι αυτές!!! Όλες!! Απίστευτα όμορφα, σπιρτόζικα ματάκια!! Εμένα δεν με κούρασε ο διαγωνισμός! Ίσως γιατί δεν ανέβαζα κάθε μέρα τις φωτογραφίες μου!! Αλλά σ' αυτό με την επεξήγηση έχεις δίκιο! Κάθε φωτογραφία που ανέβαζα, ήθελα να πω και τι σημαίνει κιόλας!! Αυτός ο μήνας πιστεύω θα είναι καλύτερος!! Έχει λιγότερα πράγματα για εμάς!! χιχι!! Φιλιά!!

    5. Καλά, τι φανταστικά μάτια είναι αυτά… Τέλεια!!!
      Ωραία η φωτογραφική πρόκληση!!! Ωραίες όλες οι φωτογραφίες όλων!!! Είχα κάτι διαφορετικό να ασχοληθώ!!! Να ψάχνω παντού να βρω φωτογραφίες και μετά να απολαύσω και τις φωτογραφίες των άλλων… Ωραίο αλλά απαιτητικό και πράγματι δεν προλάβαινα να ασχοληθώ με άλλα θέματα στο blog! Βρήκα καινούργιους φίλους με την φωτογραφική πρόκληση και γιαυτό δεν θέλω να κλείσω την πόρτα εντελώς. Μπορεί κάποιον επόμενο μήνα ξανά…

    6. Τέλεια η τελευταία σου! Μια χαρά τα πήγες πάντως! Σίγουρα θα είχε δυσκολίες γι'αυτό λέγεται και πρόκληση!
      Να σου πω, εγώ κοίταζα τριγύρω διάφορες φωτογραφίες αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Μου αρέσουν οι προσωπικές αναρτήσεις πιο πολύ!

    7. Πολύ γλυκιά η φωτογραφία, έκλεισες με τον καλύτερο τρόπο! 🙂 Και γω ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό, μετά λιγάκι κουράστηκα και λόγω περιορισμένου χρόνου δεν ήμουν και πολύ συνεπής! Χάρηκα όμως πολύ που γνώρισα νέους μπλογκοφίλους! Λέω να συνεχίσω μεν αλλά όχι με την ίδια συνέπεια δε, όπως ξεκίνησα… Θα τα λέμε κοριτσάκια!! 🙂

    8. όμορφα ματάκια παιδικά…
      Εγώ κορίτσια το διασκέδασα αρκετά. Ήταν η θεματολογία έναυσμα να σκεφτώ κάθε φορά διάφορα.Με διευκόλυνε η χρήση φωτογραφιών που έχω τραβήξει στο παρελθόν.Μου άρεσε να βλέπω τις δικές σας δημιουργίες και να διαβάζω τις σκέψεις σας.
      φιλιά!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης