ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 11: Kitchen (Κουζίνα)

    Η φωτογραφική πρόκληση συνεχίζεται με την 11η φωτογραφία του μήνα Μαΐου με θέμα kitchen δηλαδή κουζίνα

    Μια σκέψη ήταν να  σας δείξω όλη την κουζίνα αλλά ήθελε πολύ συμμάζεμα και δεν προλάβαινα σήμερα. Είχα νωρίς μάθημα, είχα και μαγείρεμα…καταλαβαίνετε! Εκτός των άλλων δεν είναι η κουζίνα των ονείρων μου. Αυτή με τις εστίες στην μέση και τους φούρνους άνω του πάγκου και πολλά πολλά ντουλάπια κλπ κλπ

    Σήμερα το μενού περιλάμβανε μπριζολίτσες λαιμού στην γάστρα με πατατούλες και μουστάρδα. Απλά, γρήγορα και νόστιμα! 
    Τα υλικά μαζεύτηκαν και μέχρι να ζεσταθεί ο φούρνος η εκτέλεση της συνταγής ολοκληρώθηκε. Ψήσιμο και μετά μαμ! 

    Day 11: Kitchen (Κουζίνα) 1
    facebook album

    Αυτό είναι κουζίνα! Μαγειρική αλλά και Ζαχαροπλαστική! Τα υπόλοιπα όπως πλύσιμο των πιάτων, άδειασμα πλυντηρίου, συμμάζεμα ντουλαπιών, καθάρισμα ψυγείου προσπαθώ να τα ξεχάσω (όχι ότι δεν τα κάνω αλλά….)

    Kathy 
    ———————————————————————————-

       Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πολύ ωραία η φωτογραφία! Έχω και καιρό να φάω τέτοιο φαγητό..ζήλεψα! Όσο για τις δουλειές (και ειδικά για το πλύσιμο των πιάτων αφού δεν έχουμε πλυντήριο) δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!! Καλό βράδυ! Φιλιά!!

    2. Τέλειο το φαγητό σου ..μου άνοιξες την όρεξη ..όσο για το ψυγείο μου που σου άρεσε είναι εντοιχισμένο και η Marilyn είναι ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητο ..φιλάκια πολλά

    3. Λοιπόν είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα… δεν προλάβαινα να μαζέψω την κουζίνα για να βγάλω μια φωτογραφία!!! Συνεχώς άνω κάτω και με το τρέξιμο από δω και από κει…!!! Αφού και ο άντρας μου το κατάλαβε όταν είδε ότι φωτογράφισα τα βιβλία… Άσε που συχαίνομαι να αδειάζω το πλυντήριο των πιάτων!!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης