ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 10: a favourite word (μια αγαπημένη λέξη)

    Αν και πάρα πολύ κουρασμένη, αν και είχα πει πως σήμερα δεν θα αναρτήσω φώτο, δεν παρέλειψα ούτε και σήμερα την φωτογραφία μου! Ζήλεψα που είδα τις λεξούλες τον συμπαιχτών μου και είπα να ανεβάσω κι εγώ την δική μου.

    Οικογένεια (Family) είναι η δική μου αγαπημένη λέξη. 

    Day 10: a favourite word (μια αγαπημένη λέξη) 1

    Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αυτό είχα σαν σκοπό της ζωής μου. Να φτιάξω την δική μου οικογένεια (καρκινάκι για!)! Θεωρούσα ότι αυτή είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου (άσχετα που όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια άποψη). 

    Εγώ πάντως τα κατάφερα! Παντρεύτηκα τον καλό μου, κάναμε δυο γλυκά παιδάκια!Δημιουργήσαμε την δική μας οικογένεια! 

    Αν και για μένα οικογένεια δεν είναι μόνο ο άντρας, η γυναίκα και τα παιδιά! Είναι και οι γονείς μας, είναι τα αδέρφια μας, οι γαμπροί μας (γίνονται οικογένεια στην πορεία), τα ανίψια, οι παππούδες και οι γιαγιάδες. Όλοι εμείς είμαστε οικογένεια! Και ξέρετε τι λέει χαρακτηριστικά ο μικρός μου με όλη την αφέλεια και φυσικότητα των τριών του χρόνων όταν είναι να βρεθούμε με τους υπόλοιπους της οικογένειας;  Μαμά, που θα πάμε; Θα είμαστε όλοι μαζί; Όλη οικογένεια; Αυτό νομίζω τα λέει όλα!

    Kathy
    ————————————————————————————

       Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Υπέροχη και η δικιά σου αγαπημένη λέξη! Είναι τόσο ωραίο να έχει κάποιος μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια (και για μένα αυτός ο όρος περιλαμβάνει όλους τους κοντινούς συγγενείς)! Φιλάκια και καλή ξεκούραση!!

    2. θυμάσαι Κατερίνα,όταν ήσουν μικρή και σου έλεγα πως θα μεγαλώσεις και θα κάνεις οικογένεια και θα φύγεις από εμάς,έκλαιγες και έλεγες ΄΄δεν θέλω,θέλω να είμαι μαζί σας΄΄.Αυτό έδειχνε πόσο δεμένη ήσουν με την οικογένειά σου και δεν ήθελες να την αποχωριστείς.Μεγάλωσες όμως και φυσικά οι παιδιάστικες απόψεις άλλαξαν.Εκανες την δική σου οικογένεια γιατί την ήθελες .Ηθελες να φτιάξεις την φωλίτσα σου και να ζήσεις μέσα.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! Σου εύχομαι να ζήσετε όλοι μαζί ευτυχισμένοι με αγάπη και υγεία.Θα τα καταφέρετε γιατί και οι δυό σας έχετε γερά ΘΕΜΕΛΙΑ.

    3. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μικρή Μαρία (την ανιψιά μου) που όταν ερχόμασταν Θεσ/νικη και καθόμασταν όλοι μαζί γύρω από το τραπέζι έλεγε, "Ολοι μαζί"!!! Τώρα βλέπω το κάνει και ο Θάνος και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο θα το κάνει και η Μελίτα. Σας αγαπάω με όλα τα στραβά και τα καλά που μπορεί να έχει μια οικογένεια!!!Callie by Anthomeli

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης