ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Στον πυρετό… της βάπτισης!

    Γεια σας Ανθομελάκια μου. Τι κάνετε; Με χάσατε; Ή μήπως με αυτές τις φωτογραφικές προκλήσεις δεν καταλάβατε καν την απουσία μου (καλέ η  Callie είμαι). Αχ, τι να κάνω! Τρέχω και δεν φτάνω… δεν μου φτάνουν οι μέρες, οι ώρες, το σαββατοκύριακο… τίποτα!!! Δεν σας κρύβω ότι η φωτογραφική πρόσκληση που ανέλαβε η Κathy με βόλεψε πάρα πολύ γιατί ανέλαβε αυτή σχεδόν όλες τις αναρτήσεις του Μαΐου κι έτσι κι εγώ ξέκλεψα λίγο χρόνο για να κοιτάξω… τι άλλο.. την βάπτιση της Μελίτας.

    Στον πυρετό... της βάπτισης! 1
    Εννοείται πως τα γλυκάκια είναι must!! Πώς θα πάρουμε δυνάμεις;

    Αλλά ας τα πάρουμε όλα από αρχή. Καταρχάς να πω ότι καθώς η βάπτιση έχει κλείσει για τέλος Ιουνίου… θεώρησα αρκετά καλό να αρχίσω τις προετοιμασίες κανένα δίμηνο νωρίτερα (όσο κι αν με τρώγανε οι φίλες μου να αρχίσω ακόμα νωρίτερα). Τέλος πάντων… Πραγματικά λίγο μετά το Πάσχα άρχισα να ερευνώ αναλυτικότερα το θέμα της βάπτισης και όλα τα γύρω… ίντερνετ, περιοδικά, εμπειρίες φίλων κ.ο.κ. Ε, μην σας τα πολυλογώ κατέληξα με 100 και βάλε ιδέες που από την μια δεν μπορούσα να επιλέξω και από την άλλη ήξερα ότι το μπάτζετ δεν σήκωνε και πάρα πολλά. Έτσι με έπιασε μια φοβερή κακοαδιαθεσία. Δεν ήθελα ούτε να ακούω για βάπτιση… έλεγα ότι αφού δεν μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, δεν θα κάνω τίποτα. Στριμμένο βλέπετε εγώ και αντιδραστική στο φουλ! Έτσι πέρασαν κανά δυο βδομάδες…

    Ευτυχώς όμως η στριμμάδα μου δεν κρατάει και πολύ και φυσικά όλα μπήκαν πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς με  κύριο μέλημα την οργάνωση μιας αξιοπρεπούς 
    (κ. Μπαμπινιώτη καλά την έκλεινα την αξιοπρέπεια;) και πάνω απ΄όλα στα γούστα μας βάπτιση! Πράγματι, έβαλα σε τάξη τις ιδέες μου, καταλήξαμε και στο μπάτζετ και άρχισα να ψάχνω υλικά.

    Στον πυρετό... της βάπτισης! 3
    Εδώ βλέπετε λίγα από τα χαρτικο-υλικά μου! Πολλές επιλογές χρώματος (γιατί βάπτιση για μένα σημαίνει χρώμα και παιδικότητα) αλλά τελικά κατέληξα.. δεν θα σας πω!
    Στον πυρετό... της βάπτισης! 5
    Πρότυπα για τα χωνάκια, δείγματα φακέλων σε διάφορα χρώματα… πολλές επιλογές και είμαι και αναποφάσιστη!

    Αααα, ξέχασα να σας πω ότι αποφάσισα πολλά από τα πράγματα να τα φτιάξω εγώ… δηλαδή παιδικές μπομπονιέρες και να βάλω και το χεράκι μου και στις μπομπονιέρες των μεγάλων. Τα μυστικά μου βέβαια δεν θα σας αποκαλύψω από τώρα γιατί έχω σκοπό να σας τα δείχνω σιγά σιγά! Ετσι, για να σας κρατήσω σε αγωνία. 

    Στον πυρετό... της βάπτισης! 7
    Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψω να σας πω ότι φτιάχνουμε (δηλαδή μια πολύ καλή φίλη γραφίστρια) μας φτιάχνει τα προσκλητήρια (με βάση μια ιδέα που είδα και μου άρεσε)  με πολύ αγάπη δώρο για την Μελίτα. Φυσικά το κείμενο είναι δικό μου και θα σας το αποκαλύψω μετά την βάπτιση!

     

    Στον πυρετό... της βάπτισης! 9
    Οι κορδέλες μια άλλη ιστορία. Υπέροχες, χρωματιστές, γυαλιστερές, χοντρές, ψιλές… πανάκριβες!

    Βέβαια δεν μπορώ να μην σας πω για την συμπαράσταση της φίλης μου της Γ., η οποία θα βοηθήσει ενεργά στην προετοιμασία και φυσικά της νονάς μας, η οποία θα φτιάξει κι αυτή με την σειρά της αρκετά πράγματα με τα χεράκια της. Είπαμε όμως όλα στην ώρα τους!

    Στον πυρετό... της βάπτισης! 11
    Ευτυχώς που έχω και το καλάθι που μου έδωσε η κουμπάρα μου το Πάσχα για να βάζω όλη την χαρτούρα και να φαίνομαι και συμμαζεμένη!!!

     

    Στον πυρετό... της βάπτισης! 13
    Κάπου εκεί μέσα κρυμμένο έχω και το μυστικό που μου φτιάχνει η καλή μου φίλη Γ. , η χρυσοχέρα μου! Α, η κορδέλα φανταστική; 

    Δεν σας κρύβω βέβαια πως η απόφαση για να φτιάξω πολλά πράγματα μόνη δεν ήρθε γιατί είμαι πολύ προκομμένη ή γιατί θέλω να ακούσω πολλά μπράβο… μπα… ας όψεται η άτιμη η κρίση… ε, και λιγάκι ότι είμαι ψώνιο και θέλω να ακούσω και μερικά μπράβο (ψέμματα σας είπα πριν,χιχι)! Δεύτερο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ο Κώστας, του οποίου πιάνουν τα χέρια του (πιο πολύ από τα δικά μου) και αποφασίσαμε να τα κάνουμε από κοινού… εγώ δηλαδή να ψάχνω, να καταλήγω σε δυο τρία, μετά να παίρνουμε την τελική απόφαση μαζί, να ψωνίζω τα υλικά και αυτός (ο γλυκός μου) να υλοποιεί! Μα δεν είμαστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι!χιχι!

    Στον πυρετό... της βάπτισης! 15
    Τα χωνάκια μου βήμα προς βήμα σε λίγες ημέρες στην οθόνη σας… με το πατρόν για να το εκτυπώσετε!
    Στον πυρετό... της βάπτισης! 17
    Αν και φαντάζομαι ότι λίγο ή πολύ καταλάβατε το θέμα της βάπτισης… δεν πειράζει.
    Ναι, θα είναι το παγωτό και είμαι ενθουσιασμένη!

    Δεν θα σας κουράσω άλλο… θα σας πω μόνο ότι είμαι ενθουσιασμένη γιατί αυτά στα οποία τελικά καταλήξαμε με ικανοποιούν πολύ…. ε, εννοούσα μας ικανοποιούν πολύ!

    Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Eίσαι σούπερ!!!..Απο τις φωτογραφίες είμαι σίγουρη οτι η βάφτιση θα έχει μεγάλη επιτυχία..ανυπομονούμε για τις λεπτομέρειες..με το καλό!!
      (ευχαριστώ για α σχόλια σου!!σε φιλώ γλυκά!καλό βράδυ;-)

    2. Τέλεια φαίνονται όλα!!! Τί χρώματα υπέροχα είναι αυτά;; Το θέμα της βάπτισης σούπερ!! Ότι πρέπει για βάπτιση καλοκαιριού!! Αναμένω περισσότερες λεπτομέρειες!! Αν και είναι σίγουρη πως θα είναι όλα απίθανα!! Πολλά πολλά μπράβο! Και καλή υπομονή μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη μέρα!!! Φιλιά!

    3. Φανταστική η ιδέα σου!!! Σαν λάτρης των χρωμάτων έχω κατενθουσιαστεί! Και το πατρόν τέλειο, το θέλω!, Πολλά Μπράβο σε όλους όσους συμμετέχουν! Καλή επιτυχία αν και τη θεωρώ δεδομένη!Ανυπομονώ για τη συνέχεια!

    4. εντάξει….οτι και να πω είναι λίγο!!μα πόση έμπνευση πια???ααα δε νομίζω να έχει παράπονο ο μπαμπάς σας..η καλλιτεχνική διάθεση περισσεύει και στις δυο τις κόρες!!(..και κατα συνέπεια και στους γαμπρούς!!χιχι!!)περιττό να σου πω οτι ψιλοστραβώθηκα προσπαθώντας να διαβάσω το κείμενο απο το προσκλητήριο αλλά μάταια!αναγκαστικά λοιπόν θα κάνω υπομονή μέχρι να αποκαλύπτεις αργά και βασανιστικά τα βήματα της εμπνευσμένης αυτής βάπτισης!!φιλάκια πολλά πολλά!!

    5. Μου έλειψαν αδελφούλα οι αναρτήσεις-εκπλήξεις σου! Σου δίνω όμως τα ηνία για το Σαβ/κο γιατί έχω πολλά τα κάνω! Γνωρίζοντας πολλά από τα οποία πρόκειται να κάνεις δεν σου κρύβω πως ενθουσιάστηκα με τις φωτογραφίες. Όσο για εκείνο που λέγαμε επιμένω για τα διαφορετικά χρώματα!
      kathy by anthomeli

    6. Απίστευτη τάυτιση!!!δεν το πιστεύω..
      Μόλις έγραψα την ανάρτησή μου και είπα να δω τι κάνουν τα κορίτσια και διαβάζω για την βάφτισή σας!!Ωραία θα προχωράμε μαζί τα project μας λοιπόν..
      καλή επιτυχία και διασκέδαση!!
      φιλιά

    7. κοριτσάκι μου!!! Τι να πω…Μπράβο και πάλι μπράβο!!Θα μας καταπλήξεις είμαι σίγουρη για αυτό, ή μάλλον θα μας καταλήξετε γιατί είστε τέλεια ομαδούλα!! Περιμένω με αγωνία την κάθε εξέλιξη. Καλό κουράγιο….και πολύ ενθουσιασμό και δημιουργικότητα πάνω από όλα….όλα για το Μελιτάκι!!!Πάντως όλα αυτά τα τέλεια χρώματα και τις κορδέλες μόνο που τα βλέπεις σου έρχεται να ορμήξεις και να αρχίσεις να κόβεις και να ράβεις….φιλιά!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης