ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Pop… καδράκια!

    Χαιρετώ όλα τα Ανθομελάκια. Το Πάσχα τελείωσε κι εμείς ξαναμπαίνουμε στους ρυθμούς μας! Έτσι, σήμερα λέω να σας δείξω τα “καλλιτεχνήματα” του άντρα μου, του Κώστα!
     
    Εγώ, λοιπόν, που λέτε είμαι πολύ τυχερή γιατί σε όποιο σπίτι κι αν μένω υπάρχει πάντα κάποιος καλλιτέχνης. Στο πατρικό μου είχα τον μπαμπά και την αδερφή μου, την Κατερίνα, και τώρα που είμαι στο δικό μου, έχω τον άντρα μου (εγώ από χέρι… κουλό. Απλά λέω ιδέες και πράττουν άλλοι, χιχι). Ο Κώστας, όπως σας είπε πριν λίγο καιρό κι η Κατερίνα στο Κάστρο από Χαρτόνι, έχει πολύ ωραίες ιδέες αλλά δυστυχώς πολύ λίγο χρόνο για να τις υλοποιήσει. Ειδικά, από τότε που ήρθε η Μελίτα στον κόσμο ο χρόνος του είναι πολύ περιορισμένος. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι κι αν του ζητήσεις έχει την καλή θέληση να το φτιάξει… στο εργοστάσιο (αφού πια έχει καταντήσει οικογενειακό ανέκδοτο!). Τέλος πάντων, που θα πάει θα ξαναβρεί τη φόρμα του!Τα καδράκια που βλέπετε παρακάτω τα έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια και μας ακολουθούν σε όποιο σπίτι κι αν πάμε. Ο Κώστας, βλέπετε, συλλέγει κάρτες (αυτές που διανέμονται δωρεάν σε καφετέριες και μαγαζιά) και πάντα έχει δύο από την κάθε μία. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφάσισε να τις αξιοποιήσει. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς… pop… έτσι δεν είναι;
    Pop... καδράκια! 1

    Στο παλιό μας το σπίτι, τα είχαμε στην κρεβατοκάμαρα, σε αυτό τα είχαμε στην αρχή στον ξενώνα και τώρα (μετά από αλλαγές που κάναμε για χάρη της Μελίτας) βρήκαν τη θέση τους στην κουζίνα. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα φωτάκια που ξέμειναν από τα Χριστούγεννα, το αποτέλεσμα είναι σούπερ!Pop... καδράκια! 3

    Αν, λοιπόν, έχετε κι εσείς κάρτες (παντός είδους) αξιοποιήστε τες και φτιάξτε όμορφα και χαρούμενα καδράκια!!!
     
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    1. μου αρέσουν αυτά τα καδράκια πολύ! Ειδικά όταν τα είχατε δίπλα στο κρεβάτι που κοιμόμουνα όταν ερχόμουνα σπίτι σας τα χάζευα με τις ώρες και κάθε φορά ανακάλυπτα και μια κάρτα που δεν είχα προσέξει ως τότε!
      Kathy by anthomeli

    2. Πολύ ωραία ιδέα!!!! Γιατί και εγώ έχω κούτες με τέτοιες κάρτες! Όταν ήμουν φοιτήτρια τις είχα κολλήσει παντού (φτηνή διακόσμηση). Σε τοίχους, είχα καλύψει μία ολόκληρη πόρτα με αυτές, στο ψυγείο, στον κλασσικό πίνακα με φελιζόλ! Αλλά τώρα βρίσκονται κλεισμένες και παραπονεμένες οπότε είναι ότι πρέπει και για να διακοσμήσουν τον χώρο και για να μην μένουν κλεισμένες…

    3. Καλησπερα!!!!!!!!!!
      Ακομα μαζευω καρτες, εισητηρια απο συναυλιες απο μουσεια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις αυτη ειναι μια πολυ ωραια λυση να εισαι καλα !!!
      πολλα φιλια!

    4. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!! Με έχετε ξετρελάνει…τι δημιουργική ιδέα μπράβο και σε εκείνον και σε εσένα! Καταπλικτικό.Τελείως Λονδρέζικο, το λάτρεψα…κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας στην τελευταία μου ανάρτηση και οι δύο με συγκινήσατε κι οι δυο πολύ…με κάνατε να νιώσω πολύ πολύ όμορφα!!! Φιλιά και καληνύχτες κορίτσια μου…

    5. Αυτά τα καδράκια είναι σαν να τα βλέπω πάντα για πρώτη φορά,γιατί πάντα ανακαλύπτω μια κάρτα που την προηγούμενη φορά δεν είχα δει.Μια υπέροχη ιδέα του Κώστα που από την πρώτη φορά που τα είχα δει με είχαν εντυπωσιάσει.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης