ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αυτοκόλλητες ταινίες εν δράσει!

    Τον τελευταίο καιρό η φράση “Aνανέωση τώρα!” είναι συνέχεια στο μυαλό μου!
    Ξεκίνησα από την κρεβατοκάμαρα, έκανα αλλαγές στο εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας, άλλαξα την διαρρύθμιση στα δωμάτια των παιδιών. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την ανανέωση της αυλής η οποία ξεκίνησε από πέρυσι αλλά συνεχίζεται και φέτος με νέα φυτά, καινούργιες γλάστρες κλπ
     
    Εδώ και καιρό η Λίτσα από το Home is where the story begins με πρίζωσε με αυτά που έφτιαχνε με τις αυτοκόλλητες ταινίες. Πήρα λοιπόν ταινίες από τα Jumbo (είναι πάμφθηνες και μπορείτε να τις βρείτε στο τμήμα με τις σακούλες για συσκευασίες) και ξεκίνησα να διακοσμώ τα γυάλινα βάζα που είχα στα ντουλάπια μου. Επίσης η Λαμπρινή από το Λαμπρούκα μας ξεσήκωσε για έναν διαγωνισμό με μετατροπές γυάλινων βάζων! (Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές). Αποφάσισα μιας και τα είχα φτιάξει να συμμετέχω κι εγώ με τα δικά μου ταπεινά βαζάκια.
     
    Αυτοκόλλητες ταινίες εν δράσει! 1
    Στα βάζα με τις κόκκινες ταινίες έβαλα τα τσάγια μου, σε αυτά με τις καρδούλες έβαλα ινδοκάρυδο και σκόνη μουστάρδας, ενώ σε αυτά που έφτιαξα με κορδόνι (ο μικρός τα έβγαζε από τις φόρμες του Χιχι!) έβαλα τα μακαρόνια που περίσσευαν όταν δεν χρησιμοποιούσα ολόκληρο το πακέτο.
     
    Αυτοκόλλητες ταινίες εν δράσει! 3
    Φυσικά να μην ξεχάσω την πλαστική κανάτα του ΙΚΕΑ ή οποία είχε αρχίσει να θολώνει από τα πλυσίματα. Βάζοντας φαρδιά ταινία κατά μήκος έγινε και αυτή ανοιξιάτικη!
    Αυτοκόλλητες ταινίες εν δράσει! 5
     

    Όμως τις αυτοκόλλητες ταινίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε κι αλλιώς. 
     Αυτοκόλλητες ταινίες εν δράσει! 7

    Με το τενεκαδάκι από το σοκολατένιο ρόφημα των παιδιών έφτιαξα μολυβοθήκες! Έτσι κι αλλιώς τα τενεκεδάκια είχαν αυτήν την χρήση αλλά δεν μπορούσα να βλέπω στο παντού στο σπίτι αυτά το μωβ τενεκεδάκια! 

    Το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμα πιο όμορφο εάν  έβαφα πρώτα τα τενεκεδάκια με ένα χρώμα για να μην φαίνονται από κάτω τα αρχικά σχέδια του κουτιού. Αλλά η μικρή μου, με το που είδε τις ταινίες δεν κρατιότανε!

    Αυτοκόλλητες ταινίες εν δράσει! 9
    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    20 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλημέρα!
      Τα βάζα σου είναι εξαιρετικά,χαρούμενα και μόνο που τα βλέπεις σου φτιάχνει η διάθεση με τόσο ωραία χρώματα!Έφτιαξες και πολλά!!!Μπράβο και για τις μολυβοθήκες,το έχω κάνει κι εγώ και πραγματικά έχει φανεί πολύ χρήσιμο γιατί χωράει πολλά χρώματα και μαρκαδόρους!Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή.Φιλιά!

    2. Κατερινάκι μου τι γλυκά βαζάκια που έφτιαξες!!! Α, όσο εγώ βαριέμαι τον τελευταίο καιρό, τόσο εσύ έχεις πάθει αμόκ ανανέωσης. Τέλεια, για να περιμένω να τα δω κι από κοντά όταν θα σας δω. Φιλάκιαααααα!

    3. Κατερινάκι είδες τι απλή κατασκευή και πόσο όμορφο το αποτέλεσμα;; Σε αποζημιώνει! Είναι υπέροχα τα βάζα σου, μου άρεσαν πολύ και οι φαρδιές ταινίες!!
      Μπράβο κορίτσι!
      Καλή επιτυχία και τα φιλιά μου

    4. Στην ιδια διαθεση βρισκομαστε ολες και δεν νομιζω να αφησουμε τπτ ορθιο στα σπιτια μας…ΧΑΧΑΧΑΧΑ…..
      Να στε καλα να μοιταζεστε ιδεες και εμπειριες.φιλια και να εχετε ενα απολαυστικο και φωτεινο Σκ!

    5. Τα βλέπω κάθε μέρα στο σπίτι σου και μου αρέσουν,αλλά τωρα που τα είδα και φωτογραφημένα μου αρέσουν πιο πολύ.Πρέπει να το ομολογήσω είσαι καλλιτεχνάρα σε όλα σου!!!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης