ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Λεμόνι μη μου ζητάς!

    Πριν λίγες μέρες η καλή μου η μανούλα μου έμαθε ένα καινούργιο κόλπο για να στύβω λεμόνι χωρίς να λερώνω τον λεμονοστύφτη! Και μάλιστα χωρίς να πέφτουν τα κουκούτσια μέσα στη σαλάτα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλύνετε το μαχαίρι με το οποίο έτσι κι αλλιώς θα κόβατε το λεμόνι!

    Λεμόνι μη μου ζητάς! 1

    Πώς θα στίψετε εύκολα ένα λεμόνι

    Κόψε στη μέση το λεμόνι. Παίρνετε τη μισή λεμονόκουπα και τη χαράζετε με το μαχαίρι. Μετά κάνετε με το μαχαίρι μια  πιο βαθιά σχισμή (σαν να είναι η μισή λεμονόκουπα κομμένη στα δύο αλλά όχι ως το τέλος της).

    Κρατώντας ακίνητο το μαχαίρι με  το ένα χέρι, ζουλάτε το λεμόνι με τα δάχτυλά του άλλου σας χεριού. Ο χυμός του λεμονιού πέφτει στη σαλάτα χωρίς τα ενοχλητικά κουκούτσια!

    Λεμόνι μη μου ζητάς! 3

    Πάντως στην αγορά υπάρχουν πολύ πρωτότυποι λεμονοστύφτες για γρήγορο στύψιμο! Πατήστε στα παρακάτω link για να δείτε τις προτάσεις μας.

    Λεμονοστίφτης χωρίς κάδο που συγκρατεί τα κουκούτσια.

    Ηλεκτρικός λεμονοστίφτης

    Λεμονοστίφτης-πρέσα

    Spray μηχανισμός για λεμόνια!

    Τώρα θα μου πείτε τι σημαίνει ο τίτλος “Λεμόνι μη μου ζητάς”. Δεν ξέρω! Αυτή η φράση μου ήρθε αμέσως στο μυαλό όταν σκεφτόμουν τι τίτλο να δώσω στην ανάρτηση! Αυτή τη φράση την ακούω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να τη λένε οι γονείς μου. Από ταινία είναι; Από διαφήμιση είναι; Θα μας το πούνε στο σχόλιό τους κάτω από αυτή την ανάρτηση! Χιχι!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης