ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Wow! I’m the birthday girl

    Βρε παιδιά να με χαίρεστε! Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου! Δεν είναι τέλειο;
    Από μικρή λάτρευα την ημέρα των γενεθλίων μου γιατί σχεδόν πάντα συνοδευόταν από ένα υπέροχο πάρτι με πολλά μα πολλά δώρα. Επειδή την γιορτή μου δεν την ήξερε σχεδόν κανείς (αν κι εγώ κατάφερα να τους την γνωρίσω, χιχι) γιόρταζα πάντα με τιμές και δόξες τα γενέθλιά μου. Η μαμά ετοίμαζε ένα σούπερ μπουφέ κι εγώ περίμενα τις φίλες και τους φίλους μου για να χορέψουμε, να γελάσουμε και να φάμε.
    Wow! I'm the birthday girl 1
    Γενέθλια στο σπίτι μου με καπελάκια και φουρφούρια για να μου ευχηθούν χρόνια πόλλα.
    Στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο το πάρτι μετατράπηκε σε τραπέζι που πάλι ετοίμαζε η μανούλα κι ο μπαμπάκας μου (πώς μας άντεχαν Θέε μου!). Μαζευόμασταν καμιά δεκαπενταριά, τρώγαμε (κλασσικά) και μετά κουτσομπολιό μέχρι τελικής πτώσεως. Πιο κυριλέ πράγματα!
    Wow! I'm the birthday girl 3
    Η τούρτα είχε αλογάκια καρουζέλ για κεράκια. So sweet!

    Την χρονιά που ήμουν στην Αγγλία, μου έκαναν τον πρώτο πάρτι έκπληξη της ζωής μου. Την παραμονή των γενεθλίων μου, με ανάγκασαν να ντυθώ, να βαφτώ και να καλλωπιστώ για να βγούμε δήθεν σε ένα πάρτι που θα γινόταν στη σχολή. Ε, να μην θέλω να πάω με τίποτα! Με κλάματα με ανάγκασαν να ετοιμαστώ. Και δεν έφτανε αυτό, ρίχνω κι έναν καβγά τηλεφωνικό με τον άντρα μου (τότε δεν ήμασταν ακόμα παντρεμένοι, εννοείται) λίγα λεπτά πριν αλλάξει η μέρα. Έτσι λοιπόν κλαμένη και εκνευρισμένη μπαίνω στο δωμάτιο να πάρω τις φίλες μου και με ένα φοβερό “Surprise” η διάθεσή μου άλλαξε 180ο. Είχαν ετοιμάσει μια καταπληκτική βραδιά και μου έκαναν από τα καλύτερα δώρα της ζωής μου. Σας ευχαριστώ. Θα το θυμάμαι για πάντα!

    Wow! I'm the birthday girl 5
    Τουρτίτσα με φράουλες που είναι οι αγαπημένες μου!

    Δεύτερο πάρτι έκπληξη όμως έζησα κι ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά την χρονιά που είχα μετακομίσει στην Αθήνα. Μετά από μέρες γκρίνιας που δεν θα είχα δίπλα μου τις φίλες μου και την οικογένειά μου, ο άντρας μου (που τότε ήμασταν αρραβωνιασμένοι) μου ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Και όντως το κατάφερε! Λίγοι καλοί φίλοι και πολύ μα πολύ αγάπη! Από τότε κατάλαβα ότι η Αθήνα θα ήταν το καινούργιο μου σπίτι και όντως το βολεύτηκα πολύ.

    Wow! I'm the birthday girl 7
    Γενέθλια σε εστιατόριο με τους κουμπάρους μας.
    Λίγοι και καλοί. 

    Τα επόμενα χρόνια πέρασαν κάπως έτσι, παρεούλα, τουρτίτσα, τραπέζια, κλαμπάκια, γέλια, χορός, κουβεντούλα, επιτραπέζια… έχω δοκιμάσει τα πάντα και όλα ήταν πολύ όμορφα γιατί πάντα είχα πολύ καλούς φίλους δίπλα μου! Ακόμα και στο σινεμά τα γιόρτασα μια χρονιά. Πήραμε μερικούς καλούς φίλους, είδαμε την αγαπημένη μου ταινία (τα θέλω όλα δικά μου όπως βλέπετε), φάγαμε ποπ κορν, γλυκά και λοιπά συνοδυετικά του σινεμά και γύρισα σπίτι πιο χαρούμενη από ποτέ. Απλά και υπέροχα.

     
    Wow! I'm the birthday girl 9
    Γενέθλια σε κλαμπάκι για τρελά κέφια!
     

    Έλα ντε, όμως, που πριν κανά δυο χρόνια την είδα αλλιώς! Πλησίαζα τα τριάντα βλέπετε! Μου ερχόταν κάπως βαρύ γιατί πάντα ήμουν η μικρότερη απ’ όλους και τώρα κόντευα να τριανταρίσω και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν ένιωθα τόσο. Στα μάτια μου φαινόμουν ακόμα όπως όταν πρωτογνώρισα τον Κώστα, δηλαδή γύρω στα 21 (ε, εντάξει λίγο πιο ώριμη). Να μου λέει ο Κώστας, «Τι θες να κάνουμε στα γενέθλιά σου;» και εγώ να μην θέλω τίποτα. Βέβαια όλο και κάτι έκανα, πιο πολύ για να μην το μετανιώσω αργότερα παρά γιατί το ήθελα πραγματικά. Μόνο πέρσι δεν έκανα τίποτα, μα τίποτα, γιατί με τις αναγούλες της εγκυμοσύνης μόνο το πάρτι μου έλειπε!Wow! I'm the birthday girl 11

    Και φτάσαμε στο σήμερα!
    Ξέρετε κάτι; Νιώθω πάλι όπως παλιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τα γενέθλιά μου! Πάνε πέρασαν τα τριάντα, μην σας πω και τα 31! Μπαίνω στα 32! Το δύσκολο πέρασε. Είναι όπως όταν σε τρυπάνε με την βελόνα για να σου πάρουν αίμα. Το τσίμπημα είναι το δύσκολο. Κλείνεις τα μάτια, παίρνει ανάσα και… πάει πέρασε. Έτσι, λοιπόν, κι εγώ. Έκλεισα τα μάτια, πήρα βαθιά ανάσα και βρέθηκα να διανύω την 30η δεκαετία μου, με έναν άντρα μου με αγαπάει σαν την πρώτη  μέρα και με ένα κουκλάκι ζωγραφιστό που γέμισε τη ζωή μας με χαμόγελα και ομορφιά.Και το ακόμα καλύτερο, είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα όλα αυτά τα 30 χρόνια. Οι γονείς μας φρόντισαν να μην μας λείψει τίποτα, οι φίλοι μου μού πρόσφεραν και μου προσφέρουν ωραίες στιγμές και πολλά μα πολλά γέλια, ο άντρας μου μού προσφέρει απλόχερα αγάπη εδώ και δέκα χρόνια και ο Θεός μου προσφέρει υγεία. Όσο για την κόρη μου, νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο γενεθλίων!
    Wow! I'm the birthday girl 13
    Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο!

    Όλες τις ευχές που έκανα όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας μου, η ζωή μου τις πραγματοποίησε απλόχερα.

    Ξέρετε κάτι; Είμαι 31 και είμαι περήφανη!

    Χρόνια μου πολλά!

    Υ.Γ. Φέτος εκπληρώνεται ακόμα μια ευχή μου. Θα είμαι μαζί με την Kathy και τον George γαι να σβήσω μαζί τους τα κεράκια. Τι ευχή θα κάνω; Δεν σας λέω γιατί όπως λένε αν την πεις δεν θα πραγματοποιηθεί. Κι έτσι λέω να μην το ρισκάρω!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    20 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κοριτσάκι μου καλό χρόνια πολλά, με υγεία και πολλά τρελά πάρτι! Να σε χαίρονται ΟΛΟΙ!!
      Σε νιώθω απόλυτα με το θέμα της γιορτής (το τηλέφωνό μου δεν χτυπάει ποτέ), άρα ο εορτασμός των γενεθλίων είναι must! Πάντα τέτοια!
      Όσο για την νέα σου δεκαετία: η μαμά μας έλεγε πάντα ότι 30-40 είναι η πιο όμορφη και σημαντική δεκαετία στη ζωή μιας γυναίκας! Σε όλα τα επίπεδα!
      Χρόνια πολλά!!!

      • L. μου φραουλένια μου, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια (γενικά, όχι μόνο για σήμερα). Εγώ τους έπρηζα κάθε χρόνο μια εβδομάδα πριν γιορτή μου, που παρεπιμπτόντως είναι 8 Ιουνίου, ώστε όταν έρθει να μην την ξεχάσουν. Ε, δεν μπορώ να πω την έμαθαν αρκετοί, να ναι καλά οι άνθρωποι!χιχι. Οσο για την δεκαετία αυτή, έχω την υποψία ότι η μαμά σου έχει δίκαιο. Τα καλύτερα τώρα ερχονται

      • Θυμάσαι Μελινάκι τι ωραία είχαμε περάσει στα γενέθλιά μου στην Αγγλία; Την επόμενη μάλιστα δεν είχαμε πάει και σχολή και κάναμε βόλτες και πίναμε καφέ στην αγορά. Θα το θυμάμαι για πάντα. "What a perfect day, I'm glad I spent it with you" τραγουδούσαμε και πετούσαμε στον έβδομο ουρανό. Φιλάκια!

    2. Κοριτσάρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, πολύχρονη και να σε χαιρόμαστε!!! Να περάσετε τέλεια με Catherine & Georges!!!! Μόνο μια παρατήρηση: Ποια 30η δεκαετία??? Εεεεεε??? Μπήκες στην 4η δεκαετία (για να είμαστε απολύτως ακριβής… ως δασκάλα, το ΄πα, δεν άντεξα!!!!!) Φιλάκια πολλά!!!! Joyeux anniversaire, Feliz cumpleanos!!!!

      • Πωπω Αθηνά μου έχεις δίκαιο! Για να φανταστείς πόσο καλή είμαι στα μαθηματικά, στην αρχή στο κείμενο είχα γράψει ότι μπαίνω στα 31 και όχι στα 32. Στο τέλος επειδή μπερδεύτηκα εντελώς άρχισα να μετράω με τα δάχτυλα,χιχι. Ακου τι έπαθα βραδιάτικα η γυναίκα! Μέχρι να κοιμηθώ είχα μετρήσει εκατό φορές για να μην κάνω λάθος. Μάλλον επειδή δεν το πίστευα ότι μπαίνω στα 32! Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές. Να μου είσαι καλά!

    3. "Δε φταίμε εμείς που μεγαλώνουμε…φταίει η ζωή που είναι μικρή", έτσι δε λέει το τραγούδι??? Οπότε, ποιος ο λόγος να τα μετράμε??? Άντε φιλάκια και πάλι και εγώ σου αφιερώνω ένα άλλο τραγούδι που μ΄αρέσει πολύ και ταιριάζει: Οικονομόπουλος: "Αυτό το αστέρι ήθελα δώρο να σου φέρω αυτή τη νύχτα να στολίσεις τα μαλλιά σου ήθελα κάτι ακριβό να σου προσφέρω καρδιά μου απόψε που έχεις τα γενέθλιά σου"
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

      • Ευχαριστώωωωωω πολύ! Να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας, τις οικογένειές μας, τους άντρες μας και ό,τι άλλο υπάρχει στη ζωή μας και μας κάνει ευτυχισμένους.

    4. πολυ συγκινητικα ολα αυτα που εγραψες,μας εκανες παλι να κλαψουμε.Σευχαριστω που εισαι κορη μου!!!!!!!! Ενα εχω μονο να σου πω. Θυμασαι οταν εγω εκλεισα τα 40 τι μου ειχες πει; Μαμα μη στενοχωριεσαι για μενα θα εισαι παντα 40 χρονων. Το ειπες για να μη στενοχωριεμαι.Ε λοιπον για μενα θα εισαι παντα το μικρο κοριτσακι μου χωρις ηλικια Μαμα Μαρια

      • Ευχαριστώ πολύ Ελπίδα. Καλωσήρθες στο blog μας και ελπίζω να σου κρατάμε καλή παρέα και τα θέματά μας. Να χαίρεσαι και το παιδάκι σου και είσαι καλοδεχούμενη να κάνεις ό,τι σχόλιο θες και όποτε θες. Να είσαι καλά!

      • Ολα σου τα σχόλια μας έκαναν πολύ χαρούμενες. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και ελπίζω να τα λέμε συχνά διαδικτυακά τουλάχιστον. Φιλιά πολλά!

    5. Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα! Τώρα το είδα! Σου εύχομαι να ζήσεις πολλά πάρτυ-έκπληξη ακόμη γιατί προφανώς σου αρέσουν (κ εγώ μαζί σου! χιχι), να λάμπεις για πολλά χρόνια από ευτυχία και τα τσιμπήματα να τα ξεχάσεις εντελώς χαχα. Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!! 🙂

    6. xronia pola prigkipisa moy !!!
      pisteyo ta genethlia soy fetos na einai apo ta omorfotera,giati exoyme kai tin koroyla ms.to melitaki mas. alla pisteyo oti toy xronoy poy tha soy pi i melitoyla mas xronia pola tha trelathoyme apo xara !!!
      den ksero ti doro tha soy arese na paris sta genethlia sou.alla gia mena eise to oti kalitero exo sthn zoimoy!!!!
      thelo na se exo panta eytixismeni kai na sou dixno to poso poli se agapo kai to poso eroteymenos eime me thn zouzou mou.
      xronia pola kalitsa moy se latreyo
      o arkoydis soy gia panta.!!!!!!! @—))———–

    7. Φιλη μου καλή, κουμπαρούλα και νεραιδα νονα του πριγκηπα μου Χρονια Πολλα και Τυχερα, Ομορφα και Τρυφερά σου ευχομαστε γιατι σου αξίζουν! Ευχομαστε η ζωη να σου ανταποδίδει απλόχερα όλα αυτά που αναγνωρίζεις κι εκτιμάς! Σε αγαπαμε πολύ και φυσάμε δυνατά να σβησουμε μαζί τα κεράκια!!!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης