ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ουράνιο Τόξο!!!

    Όταν ήμασταν μικρές η γιαγιά μας μάς έλεγε ότι “Ηλιος και βροχή παντρεύονται οι φτωχοί, ήλιος και φεγγάρι παντρεύονται οι γαιδάροι” και εμείς σκάγαμε στα γέλια. Ε, σήμερα ήταν μια από τις ημέρες που έφερα με πολύ νοσταλγία αυτή την παροιμία στο  μυαλό μου, γελώντας με τον εαυτό μου που ακόμα την χρησιμοποιώ. Κι εκεί που σκέφτομαι όλα αυτά, έχω αρχίσει να σκάω από το κακό σου που βρίσκομαι 15 λεπτά στο ίδιο σημείο και δεν μπορώ να φτάσω στο φανάρι για να στρίψω αριστερά. Τελικά ως διά μαγείας ο δρόμος ξεφρακάρει, στρίβω και βλέπω ένα από τα ομορφότερα θεάματα της φύσης! Ένα τεράστιο και ζωντανότατο ουράνιο τόξο!!! 
     
    Ουράνιο Τόξο!!! 1
     
    Δεν σας κρύβω ότι έκανα “Ωωωω” σαν μικρό παιδάκι. Ήταν σαν μια πελώρια χρωματιστή αψίδα που προσκαλούσε τα αυτοκίνητα να περάσουν από μέσα της. Μια χρωματιστή αψίδα που είχε σκοπό να φωτίσει τις γκρίζες πολυκατοικίες και να δώσει φως στην άχρωμη αυτή ημέρα. Μια χρωματιστή αψίδα που με έκανε να χαμογελάσω. Δεν ξέρω για τους άλλους οδηγούς, εγώ πάντως ξέχασα το μποτιλιάρισμα και για ακόμα μια φορά σκέφτηκα πόσο μικροί είμαστε μπροστά στη μαγεία της φύσης.
     
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης