Αρχική ΤΑΞΙΔΙΑ Εξωτερικό Το Ανθομέλι στο Μαμά… δες Μπαμπά… δες!

Το Ανθομέλι στο Μαμά… δες Μπαμπά… δες!

2
Το Ανθομέλι στο Μαμά… δες Μπαμπά… δες!
Πριν λίγες μέρες είχαμε την τιμή να δούμε την ανάρτησή μας Ταξίδι στην Λαπωνία στο χωριό του Άι Βασίλη  στο blog Μαμά…δες Μπαμπά…δες. Στην ιστοσελίδα αυτή  δεν γράφουνε δικά τους κείμενα αλλά αποσπάσματα αναρτήσεων άλλων ιστολογίων τα οποία γράφουν άλλοι μαμάδες και μπαμπάδες. Την αρχή σε αυτή την ιστοσελίδα την έκαναν δύο ζευγάρια. Τέσσερις φίλοι. Η Άσπα, η Κατερίνα, ο Βασίλης και ο Χρήστος. Στο link Blogs Μαμάδων Μπαμπάδων θα βρείτε πολλά ιστολόγια και κάπου εκεί και το δικό μας!
Το Ανθομέλι στο Μαμά... δες Μπαμπά... δες! 1

Τους ευχαριστούμε πολύ  που έδειξαν ενδιαφέρον για Ανθομελάκι μας και στα όσα γράφουμε σ΄αυτό! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την δική τους βοήθεια το blog μας θα γίνει περισσότερο γνωστό. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε! Κι αν πάλι αυτό δεν γίνει τουλάχιστον θα έχουμε αποκτήσει νέους φίλους!

Kathy + Callie

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ευχαριστούμε και μεις με την σειρά μας για την όμορφη αναφορά σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε με μεράκι και ενέργεια όπως μέχρι σήμερα και σίγουρα και το Blog σας με τον καιρό θα γίνεται ολοένα και πιο γνωστό!
    Φιλιά και καλές γιορτές,
    από όλους τους Μαμά…δες Μπαμπά…δες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ