ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη!

    Σήμερα το πρωί έλαβα το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο δώρο από τον βαφτισιμιό μου. Μα, ποιος σας είπε ότι μόνο οι νονές κάνουν δώρα; Ο γλυκός μου ο Μ. παρόλο που δεν με βλέπει πολύ συχνά και είναι μόλις πέντε χρονών μου ετοίμασε με τη μαμά του την πιο όμορφη έκπληξη των Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης, λοιπόν, έκανε μια εξαίρεση για μένα και επέτρεψε στους βοηθούς του να μου φέρουν το δώρο μου νωρίτερα.
    Εδώ και μέρες είχα ενημερωθεί ότι ο Μ. θα μου έστελνε μία κάρτα που την είχε γράψει μόνος του παρακαλώ για να μου στείλει τις ευχές του. Που να φανταστώ όμως ότι οι ευχές του θα συνοδεύονταν από ένα τεράστιο κουτί γεμάτο καλούδια. Πριν τρεις ημέρες έφτασε στο σπίτι μου το ειδοποιητήριο από το ταχυδρομείο και για να πω την αλήθεια κάτι είχα αρχίσει να φαντάζομαι αλλά δεν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν ήταν από αυτούς για να μην χαλάσω την έκπληξη. Μετά από αναμονή σχεδόν δύο ημερών (γιατί ο καλός μου ο Μ. έγραψε τα ονόματα και του νονού και της νονάς στο κουτί και έτσι ήθελαν στο ταχυδρομείο εξουσιοδότηση για να το παραλάβει μόνο ο ένας από τους δύο)  ακούω τον κλειδί στην πόρτα και βλέπω τον Κώστα να μπαίνει μέσα με ένα τεράστιο κουτί στην αγκαλιά του. «Δεν μπορούσα να σε κάνω να περιμένεις μέχρι το μεσημέρι!» μου είπε και αγκαλιά με τη μικρή μας ανοίξαμε το υπέροχα στολισμένο δώρο μας! 
    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη! 1
    Ομολογώ ότι το κουτί έφτασε σαν καινούργιο. Το πρόσεξαν ιδιαίτερα φαίνεται στο ταχυδρομείο τόσο όμορφο που ήταν! Με ξετρέλανε η καρώ κορδέλα. Τόσο Χριστουγεννιάτικη

    Για αυτούς που με ξέρουν δεν θα τους φανεί παράξενο ότι τα δάκρυα δεν σταμάτησαν να τρέχουν από τα μάτια μου. Η αρχή έγινε με την κάρτα, η οποία έγραφε με τα τεράστια ορνιθοσκαλισματάκια του Μ. «Νονά, νονέ δεν πειράζει που δεν έρχεστε συχνά. Καλή χρονιά με το μωράκι σας.» Μα δεν είναι θαυμάσια τα παιδιά; Τώρα που το γράφω πάλι άνοιξαν οι βρύσες των ματιών μου (έναν υδραυλικό ρε παιδιά!). Και το σκέφτηκε μόνος του παρακαλώ! Έμαθα ότι παρόλο που η μαμά του τού έδωσε πολλές ιδέες για το τι θα μπορούσε να γράψει, αυτός της έβαλε πόστα και της είπε ότι δικιά του ήταν η κάρτα, δικιά του και η ιδέα. Έτσι είναι να είσαι άντρας σωστός, άλλωστε. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και μια ζωγραφιά με το χριστ. δέντρο!

    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη! 3
    Σαν χριστ. στολίδι!
    Το κουτί περιείχε ακόμα ένα υπέροχο ημερολόγιο που έφτιαξαν ο Μ. στο νηπιαγωγείο και έκανε το κουτί να μοσχομυρίζει κανέλα. Το σκηνικό συμπληρώθηκε από τρία υπέροχα δώρα. Ένα κασκόλ για το νονό, γάντια σούπερ ντούπερ μοντέρνα για τη νονά και τις πιο υπέροχες κουδουνίστρες για τη μικρή μας, η οποία δεν σας κρύβω ότι τρελάθηκε από τα χρώματα και τους ήχους. (ο λόγος που δεν τις έχω βγάλει ακόμα φωτογραφία είναι ότι κοιμήθηκε με αυτές στο κρεβάτι της και δεν ήθελα να της το χαλάσω. Θα τις βγάλω όμως σύντομα). Όπως καταλάβατε κανένας στην οικογένεια δεν έμεινε δυσαρεστημένος. Μα σκέφτηκαν όλους και με το παραπάνω.
    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη! 5
    Μπράβο και στις δασκάλες του Μ.
     
    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη! 7
    Πάντα τέλειες συσκευασίες το συγκεκρ. κατάστημα.
      
    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη! 9
    Τα δώρα μας!!! Γιούπι!
     
    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη! 11
    Για τις ανάγκες της φωτογράφισης ο Κώστας δάνεισε για λίγο το κασκόλ του στον Αγιο Βασίλη που έκανε τα στραβά μάτια για να λάβουμε νωρίτερα τα δώρα μας!
     
    Προ-προπαραμονιάτικη χριστουγεννιάτικη έκπληξη! 13
    Για τις ανάγκες της φωτογράφισης χρησιμοποίησα το… χέρι μου! Η αλήθεια είναι ότι έχω μία κάπα χωρίς μανίκια και έψαχνα να βρω έναν τρόπο να μην κρυώνουν τα χέρια μου. Μπράβο ρε κουμπάρα!
    Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι νιώθω πολύ τυχερή στη ζωή μου που ορισμένοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου μού προσφέρουν όχι απλά αγάπη αλλά κύματα αγάπης, τα οποία με κατακλύζουν και με κάνουν να μην μπορώ να πάρω ανάσα.  Είναι από τις φορές δεν θες να κολυμπήσεις μακριά από το κύμα αλλά να πέσεις μέσα του και να χαθείς. Αυτή είναι η αγάπη που ένιωσα  ότι έλαβα σήμερα. Ό,τι άλλο και να πω απλά θα περιττεύει. Απλά και ταπεινά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    H νονά
    Callie  

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης