ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους)

    Μια πολύ ωραία ιδέα για αυτές τις όμορφες μέρες που έρχονται αλλά και για οποιαδήποτε άλλη χαρούμενη στιγμή της ζωής σας είναι η διοργάνωση ενός πάρτυ! Γιατί μόνο στα παιδιά μας θα διοργανώνουμε όμορφα πάρτυ. Εμείς δηλαδή δεν έχουμε ψυχή;Μια εποχή που τα οικονομικά μας αλλά και γενικά η διάθεσή μας ήταν στα ύψη, κάναμε επί δύο συνεχόμενες χρονιές ένα μεγάλο πάρτυ στο σπίτι μας ώστε να περάσουμε καλά, να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Κώστα και φυσικά να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα. Η επιτυχία τους ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά θα ήθελα να καταφέρω να το επαναλάβω κάποια στιγμή.  

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 1

    Τι θα λέγατε για ένα Champagne party ή για ένα Red Night Party; Τα θεματικά πάρτυ είναι η αδυναμία μου και παρατήρησα ότι προσφέρουν και μια χιουμοριστική νότα στην παρέα καθώς όλοι αρχίζουν να συζητούν για το ποια θα είναι η έκπληξη της βραδιάς και για το τι θα πρέπει να φορέσουν.

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 3
    Εμείς πάντως περάσαμε υπέροχα… καλή επιτυχία και στο δικό σας το πάρτυ!

    Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πώς θα μπορούσατε να διοργανώσετε ένα Πάρτυ (ενηλίκων): 

    1) Αρχικά θα πρέπει να ετοιμάσετε τις προσκλήσεις, οι οποίες θα ενημερώνουν τους φίλους σας για τις λεπτομέρειες του πάρτι και για το είδος της ενδυμασίας. Προτιμώ την επίσημη καθώς δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες να ντυθούμε “χόλιγουντ”! 
    Τις προσκλήσεις μπορείτε πολύ εύκολα να τις φτιάξετε μόνοι σας στον υπολογιστή και να τις ταχυδρομήσετε ή να τις στείλετε μέσω e-mail. Για τους οικονομικά πιο χαλαρούς υπάρχουν πάντα και τα τυπογραφεία!
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 5
    Δυστυχώς τα προσκλητήρια τα έχω σηκώσει στο πατάρι μέσα σε μια κούτα…οπότε το μόνο που είχα στον υπολογιστή ήταν το προσχέδιο. Θα πρέπει να αρκεστείτε σε αυτά. 
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 7

     

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 9
    Το προσκλητήριο αυτό εκτυπώθησε σε κόκκινο χαρτί και μπήκε σε κόκκινο φάκελο…. φωτιά στα κόκκινα!

    2) Ξεκινήστε την έρευνα για ένα καλό ντι-τζέι. Παρόλο που θα μπορούσε και κάποιος φίλος σας να κάνει τη δουλειά, σίγουρα θα γλυτώσετε πολύ κόπο με την προετοιμασία των μηχανημάτων και την εύρεση της μουσικής εάν απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Φυσικά θα πρέπει να ενημερώσετε το άτομο που θα αναλάβει την μουσική για το είδος των τραγουδιών που θέλετε να παίξει. Το γούστο του καθενός άλλωστε είναι διαφορετικό. Επίσης, θα σας πρότεινα να ενημερώσετε και το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σας γιατί τα “καρφιά”  καραδοκούν, χιχι!  

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 11
    Με τον DJ και καλή παρέα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο! Και τις δυο χρονιές οι dj ήταν φίλοι μας… την επόμενη φορά όμως επαγγελματίας γιατί οι καημένοι δεν μπόρεσαν να διασκεδάσουν όπως θα ήθελα.
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 13
    Επίσης προσοχή στους ενισχυτές! Εμείς κάψαμε δύο εκείνη τη νύχτα. Ευτυχώς ήμασταν προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο!

    3) Αποφασίστε εάν θα ετοιμάσετε μόνοι σας το μπουφέ ή θα παραγγείλετε καναπεδάκια από κάποιο κέτερινγκ. Καθώς έχω δοκιμάσει και τις δύο λύσεις, έχω να πω ότι παρόλο που στην πρώτη περίπτωση κουράστηκα πάρα πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Τα κοπλιμέντα που πήρα δεν λέγονται και πραγματικά ένιωσα πολύ περήφανη. Όσον αφορά στην δεύτερη, ε, δεν θέλει και πολύ σκέψη. Ήμουν σαφώς πιο ξεκούραστη και χαλαρή αν και δεν έπιαναν μία μπροστά στα δικά μου εδέσματα. 

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 15
    Μπουφές με δικά μου καναπεδάκια. Ψόφησα αλλά οι κριτικές ήταν συγκινητικές! Αλλωστε στο champagne party ταιριάζει  κάτι ελαφρύ και πιο σικ!
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 17
    Κέτερινγκ…. ξεκούραση και απόλαυση! Ευτυχώς κάναμε καλή επιλογή…. φυσικά μετά τρώγαμε για μέρες. Οπότε προσοχή στην ποσότητα που θα παραγγείλετε. 
      
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 19
    Red Night Party… και το κρέας ταιριάζει απόλυτα με το κόκκινο κρασί!

    4) Όσον αφορά στα ποτά εδώ είμαι κάθετη. Το ποτό θα το αποφασίσετε εσείς και θα είναι κοινό για όλους. Εκτός φυσικά εάν διαθέτετε αφθονία χρημάτων και θέλετε να υπάρχει open bar (ειδικά εάν κλείσετε και μπάρμαν μέσω του κέτερινγκ). 
    Στην περίπτωση του champagne party προτείνω ένα με δύο διαφορετικά είδη σαμπάνιας και του red night party προτείνω κόκκινο κρασί ή/και σανγκριά.

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 21
    Red Night Party… κόκκινο κρασί και σαγκριά!
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 23
     
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 25
    Champagne Party… σαμπάνια με γεύση και χωρίς και φυσικά σαγκριά για τους χαλαρούς πότες!

     

    5) Η διακόσμηση του σπιτιού σας σαφώς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το θέμα. 
    Μερικές ιδέες που έχω να προτείνω είναι μπαλόνια με ήλιο σε όλο το ταβάνι του σαλονιού ή φωτάκια (στυλ χριστουγεννιάτικα) ώστε να υπάρχει μία πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Προσοχή όμως, φουσκώστε τα την ίδια ημέρα καθώς η θερμοκρασία μπορεί να σας τα ξεφουσκώσει! (εμείς την πατήσαμε, για αυτό το λέω). 
    Η μετακίνηση των επίπλων δεν είναι απαραίτητη αν και προσωπικά πιστεύω ότι όταν δεν υπάρχουν καρέκλες και καναπέδες σίγουρα υπάρχει ένα κίνητρο παραπάνω για… χορό.
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 27
    Ο Γιώργος κι ο Κώστας περήφανοι για το έργο τους…. κόκκινη είσοδος για τους καλεσμένους μας! 
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 29
    Red Night Party… χωρίς κοκκινα φωτάκια γίνεται; Μέχρι και του μπαλκονιού αλλάξαμε,χιχι!
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 31
    Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το ντεκόρ με τις μπάλες που κρέμονταν από το ταβάνι. Είχαμε καλύψει όλο το ταβάνι με πετονιά κι από εκεί είχαμε κρεμάσει κόκκινες μπάλες διαφόρων μεγεθών καθώς και αστέρια. Ονειρο!!!!
     
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 33
    Καναπές στο μπαλκόνι για χώρο… και ξεκούραση!
    6) Για μένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι επίσης η συμμετοχή των καλεσμένων. Τι εννοώ; Στο red night party που είχαμε οργανώσει, όλοι οι καλεσμένοι εκτός ότι έπρεπε να είναι επίσημα ντυμένοι, έπρεπε να φοράνε οπωσδήποτε κάτι κόκκινο! Ήταν όλοι υπέροχοι! Υπήρχαν από κόκκινα παπιόν, κόκκινα παπούτσια, κόκκινα αξεσουάρ έως και κόκκινα νύχια! Είχε πολύ πλάκα να βλέπεις τους πάντες να συγκρίνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο “κόκκινος”. 
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 35

     Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 37

     Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 39

     Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 41

     
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 43                      Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 45
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 47
     
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 49                                                   Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 51
     
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 53
     
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 55
     

    7) Φυσικά αν το πάρτυ έχει ως στόχο των εορτασμό των γενεθλίων σας…. μην ξεχάσετε την τούρτα και φυσικά να ενημερώσετε και τον ντι-τζέι ώστε να παίξει το γνωστό τραγούδι! Εξοπλισμός γενεθλίων (κεριά, πυροτεχνήματα και… μπαμ) ευπρόσδεκτος! 

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 57
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 59
    Εδώ βλέπετε πόσα λίγα μπαλόνια από ήλιο έμειναν στο ταβάνι μετά από 24 ώρες που τα είχαμε φουσκώσει. Αν το κάνετε μην ξεχάσετε μακριές κορδέλες για μεγαλύτερο εντυπωσιασμό!
    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 61

     

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 63
    Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλεσμένους. Ειδικά εάν είστε λίγο ψώνια (σαν κι εμένα) μην παραλείψετε να ευχηθείτε στον καλό σας και δημοσίως,χιχι!

    8) Αν και στο τέλος μπορεί να είστε πτώμα… προσπαθήστε να συμμαζέψετε όσα πιο πολλά μπορείτε ώστε την επόμενη μέρα να μην σιχτιρίζετε το βραδινό πάρτυ, χιχι! 

    Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτυ ( για Αρχάριους) 65

    Όλα αυτά δεν είναι και τόσο εύκολα όσο ίσως φαίνονται. Ξεκινήστε από πολύ νωρίς τη διοργάνωση και την προετοιμασία και… καλή διασκέδαση. 

    Σας περιμένουμε στην ομάδα του Ανθομέλι “Let’s blog… party” στο facebook, που είναι αφιερωμένη στα πάρτυ!! Εκεί θα βρείτε ιδέες από bloggers ή μη, άλμπουμ φωτογραφιών ανά θέμα πάρτυ αλλά μπορείτε να ζητήσετε και κάποια συμβουλή ή ιδέα για την οργάνωση του δικού σας πάρτυ!

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Παρόλο που δεν ήμουν στο Champagne, το Red Night Party ήταν τέλειο!Οι φωτογραφίες υποδηλώνουν πολλά αλλά αν δεν ήσουν εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο καλά οργανωμένα ήταν όλα! Και του χρόνου με ένα καινούργιο θέμα!

    2. Στο champagne party δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι. Αλλά στο Red night party του δώσαμε και κατάλαβε! Δεν μπορώ να πω η κούραση ήταν αρκετή και πριν και μετά (με το μαστίγιο μας είχανε κι εμένα και το άντρα μου! Χιχι!) αλλά κατά την διάρκεια περάσαμε τέλεια! Φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, γελάσαμε! Μακάρι να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε κι άλλα παρόμοια πάρτυ τα επόμενα χρόνια!
      kathy by anthomeli

    3. Πολύ ωραία όλα . . Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν σας είναι εύκολο , θα ήθελα να κάνω και εγώ κατι σε θεματικο παρτι αλλά δεν ξερω τι ; μήπως μπορείτε να μου δώσετε μερικές ιδέες ;

      • Με χαρά να σου δώσουμε ιδέες αρκεί να μας πεις για παράδειγμα τις ηλικίες που θα είστε στο πάρτυ. Αλλα να είστε γύρω στα 20-25 και άλλο κοντά στα 40. Οπότε αν θέλεις στείλε μας μήνυμα στο [email protected] για να τα πούμε πιο καλά ή βρες μας στο facebook ως Ανθομέλι. Εάν πάλι ρωτάς για παιδικό πάρτυ και δεν το κατάλαβα, μπορείς να μπεις και στην ομάδα μας Let's blog… party στο facebook και να πάρεις πολύ ωραίες ιδέες.

    4. Για ένα καλό παρτυ χρειάζεστε κόπο και χρόνο απλά να το διασκεδασετε βάλτε τα παιδιά μαζί σας στο μαγείρεμα και να διακοσμήσετε καλά τον χώρο μαζί με τα παιδιά σας
      ΠΙΣΙΝΑ ΠΑΡΤΥ
      Έχω κάνει πολλά τέτοια παρτυ και μόνο στο σπίτι μου και η πισίνα 4 μετρα μακρος μας πήρε 150€
      Η κούραση δεν είναι μεγάλη γιατί διασκεδαζετε μαζί με τα παιδιά σας
      MUSIC PARTY
      Βάλτε τέρμα την μουσική και ξεφατοθιτε στον χορό ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη κούραση ακολουθεί όταν τελειώσει το παρτυ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης