ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Καλή μας αρχή!!!

    Ανθομέλι
     
    Ζωή γλυκιά, ζωή ωραία, ζωή γεμάτη εκπλήξεις.
     
    Τι ευτυχία να την μοιράζεσαι με το ταίρι σου, την οικογένειά σου, τα παιδιά σου!

    Τι χαρά να την μοιράζεσαι με τους φίλους σου, τους γνωστούς σου ή ακόμα και με το σκύλο σου!

    Τι τύχη να μπορείς να την μοιράζεσαι με όλους αυτούς που αγαπάς!

    Σχέσεις μοναδικές, σχέσεις στοργής, σχέσεις που σε σημαδεύουν για πάντα!

    Καλή μας αρχή!!! 1
     

    Μια τέτοια σχέση είναι αυτή που έχω με την αδερφή μου, την Κατερίνα. Σχέση που διατηρείται ακλόνητη ακόμα και τα τελευταία έξι χρόνια που μας χωρίζουν σχεδόν 520 χλμ.

    Τι κι αν αναγκαστήκαμε να πίνουμε τον πρωινό καφέ μας μέσω μιας οθόνης του υπολογιστή, τι κι αν καταφέρνουμε να βρισκόμαστε μόνο λίγες φορές το χρόνο; Εμείς συνεχίζουμε να γελάμε, να κουτσομπολεύουμε, να συζητάμε σαν να ήταν χθες που καθόμασταν παρέα στο μπαλκόνι του πατρικού μας σπιτιού, γελώντας με πράγματα που πολλές φορές μόνο εμείς βρίσκαμε αστεία.
     
    Η ανάγκη μας να είμαστε μαζί και να μοιραζόμαστε τα κοινά μας ενδιαφέροντα μας ώθησε να δημιουργήσουμε αυτό το ιστολόγιο. Ποια θα είναι η πορεία του; Who cares? Είπαμε η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!
     

    Κατερίνα πιάσε μου το χέρι και πάμε να ζήσουμε μια ακόμα τρελή, δημιουργική και χαρούμενη εμπειρία!

    Callie

    Διαβάστε περισσότερα για μας εδώ

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή μας;
      Κάποτε σε περίμενα με τον σκύλο μας το Όσκαρ να γυρίσεις από το σχολείο και βιαζόμασταν να συμμαζέψουμε το σπίτι πριν γυρίσει η μαμά από την δουλειά. Και σήμερα η μία στην Αθήνα και η άλλη στην Θεσσαλονίκη….η κάθε μία με την δική της οικογένεια.
      Αναμεσά σε ταίσματα, αλλαγές πάνας, πήγαινέλα σε σχολεία και δραστηριότητες των παιδιών, ανάμεσα στις δουλειές του σπιτιού και στις δουλειές μας προσπαθούμε να διατηρήσουμε την σχέση μας αναλοίωτη.
      Τι κι αν μιλάμε από το τηλέφωνο, από το MSN, ή από κοντά. Πάντα στην σκέψη μας έχουμε η μία την άλλη.
      Καλή αρχή!
      Κατερίνα

    2. Πολύ μου αρέσει η σχέση σας και σας καμαρώνω. Να είστε πάντα γερές και εσείς και οι οικογένειες σας και να έρθουν πολλές χαρές. Καλή αρχή και ακόμη καλήτερη συνέχεια.

    3. Λοιπόν….Έχουμε και λέμε…
      Τι να πρωτογράψει κανείς για εσάς τις δύο? Από που να πρωτοξεκινήσει? Από την δυναμικότητα σας? Από το σκέρτσο σας? Από την όρεξη σας? Από την ποιότητα του χαρακτήρα σας? Από τις ιδέες σας? Ότι και να πω θα είναι λίγο!
      Για αυτό θα μιλήσω για μένα..ναι ναι καλά ακούσατε , για μένα (χαχα)
      Και θα πω πως νιώθω πολύ τυχερή που σας έχω γνωρίσει γιατί κοπέλες σαν εσάς σπανίζουν στις μέρες μας.
      Το ήθος σας και η αγάπη σας για τη ζωή προσόν σπάνιο….
      Η οικογένεια σας μοναδική….
      Η αγάπη σας για μένα δώρο …
      Η προσπάθεια σας να τα καταφέρετε σε όλους του ρόλους της ζωής σας μεγάλη…
      Αυτό που θα σας ευχηθώ είναι να συνεχίσετε να είστε αγαπημένες για να μπορέσετ να επιτύχετε όλους τους στόχους της ζωής σας ..
      Σας αγαπώ πολύ
      Φλώρα

      • Γλυκιά μου Φλώρα, τα λόγια σου πάντα στάζουν μέλι (μην σου πω και ανθομέλι)και η αγάπη σου βάλσαμο στην ψυχή μας! Σε αγαπάμε πολύ κι εμείς (και ειδικά εγώ, ξέρεις εσύ)και εύχομαι να μην ματιάξουν ποτέ! Αντε και σύντομα ξεκινάμε αναρτήσεις και για βαφτίσεις. Εχεις γίνει ειδική άλλωστε. Φιλάκια όμορφη!

    4. Μπράβο κορίτσια..πέρασα και εγω να πω μια καλησπέρα και δεν λέω να φύγω..όσο διαβάζω τις αναρτήσεις σας τόσο πιο πολύ μου αρέσει η παρέα σας!!
      να συνεχίσετε τη προσπάθεια και να είστε έτσι αγαπημένες και δημιουργικές..πάντα!!

    5. Καλή αρχή κορίτσια! Το blog σας είναι υπέροχο, όπως και η σελίδα σας στο fecbook!! Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα και εδώ και ελπίζω να τα λέμε συχνά! Καλή συνέχεια, φιλιά!

    6. κοριτσια ειναι σα να διαβαζω εμενα με την αδερφη μου τη λενα!
      εγω ειμαι αθηνα κι η αδερφη μου θεσσαλονικη..εχουμε κι εμεις απιστευτη σχεση, ειμαστε τοσο δεμενες και κολλημενες εδω και 32 χρονια!
      μπραβο αδερφουλες παντα ετσι να ειστε!

    7. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα κοινα εχουμε!!! Η αδερφη μου ηταν και θα ειναι παντα ο πιο σημαντικος ανθρωπος στην ζωη μου! Τα χιλιομετρα που μας χωριζουν ειναι πολλες φορες δυσκολα, οταν εχεις αναγκη απο ενα χαδι, μια αγκαλια… Με τα χρονια μαθαμε να ζουμε μακρυα, αλλα παντα κοντα στις καρδιες μας! Με τις ωρες στα τηλεφωνα, στα καλα και στα κακα… παντα ο πρωτος ανθρωπος που θα ψαξω για να μοιραστω "τα δικα" μου!!!
      …Μπορω να γραφω με τις ωρες για αυτη τη σχεση, δεν θα το κανω ομως! Χαιρομαι που σας βρηκα και που κανατε την ιδια σκεψη με μας, πριν απο μας… διαδικτυακη συγκατοικιση!!! Φιλια!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης